Rediger sælgers udbetalingsgrænse og kontoens kaldenavn

Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Du vil modtage månedlige udbetalinger i amerikanske dollars via en overførsel til din bankkonto. Få flere oplysninger om bankoverførsler, og se din tidsplan.
Sælgere i Rumænien betales månedligt via elektronisk pengeoverførsel (EFT) i euro i stedet for rumænske leu.

For at få sælgerudbetalinger fra Google for dine opkrævede ordrer, skal du sørge for at bekræfte en bankkonto på din betalingsprofil. Hvis du ikke har tilføjet og bekræftet en bankkonto endnu, kan du gøre det næste gang, du logger ind på din betalingsprofil.

Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer eller ændrer din primære bankkonto, bekræfter din bankkonto eller om din udbetalingsplan for sælger.

Om sælgers udbetalingsgrænse

For at være kvalificeret til at få din sælgerudbetaling overført til din bankkonto i slutningen af ​​din betalingscyklus, skal beløbet for din sælgerudbetaling (dvs. din saldo, der skal udbetales) ligge over minimumsgrænsen. Din udbetalings minimumsbeløb kan variere afhængigt af dit land og din valuta.

Bemærk! Hvis du får dine sælgerudbetalinger via bankoverførsel, anbefaler vi, at du sætter grænsen til mindst $ 100, fordi gebyrerne ved bankoverførsler kan overstige $ 50 eller mere. Kontakt dit pengeinstitut for at få oplysninger om de eventuelle gebyrer, der er forbundet med at modtage bankoverførsler i USD.

Valuta Minimumsbeløb
AUD 1,00
BRL 10,00
CAD 1,00
CHF 1,00
CZK 20,00
DKK 1,00
EUR 1,00
GBP 1,00
HKD 1,00
HUF 2120,00
ILS 3,00
JPY 100,00
KRW 1000,00
MXN 12,00
NOK 1,00
PLN 2,00
SEK 1,00
SGD 1,00
TRY 20,00

Rediger dine kontooplysninger for sælgerudbetalinger

Følg nedenstående trin for at finde dit betalingskonto-id, øge grænsen for dine sælgerudbetalinger og ændre kaldenavnet på din betalingskonto fra standarden "Sælgertjenester":

1. Log ind på betalingsprofilen, og klik derefter på Abonnementer og tjenester.
  2. Find "Handelstjenester," og klik derefter på Administrer.
  3. På det næste skærmbillede skal du finde "Indstillinger" og klikke på Administrer indstillinger.
  1. På det næste skærmbillede finder du "Betalingskonto", hvor du kan se dit betalingskonto-id. Bemærk! Du kan muligvis se dit betalingskonto-id på fakturaer eller andre faktureringsdokumenter. Du kan ikke ændre det.
  2. For at ændre din betalingskontos kaldenavn fra standarden "Sælgertjenester" skal du finde "Betalingskontoens kaldenavn" og klikke på Rediger Rediger.
  3. Find "Betalingsplan", og klik derefter på Rediger Rediger.

Du kan ikke ændre betalingsplanen, men du kan anvende en selvvalgt tilbageholdelse for at stoppe udbetalinger i op til et år. Bemærk: Hvis du vil ændre den aktuelle måneds udbetalingscyklus, skal du foretage ændringer i den selvvalgte tilbageholdelse før den 21. i måneden.