Oppdater den offentlige informasjonen din

Hold selgerinformasjonen din oppdatert for å sikre god kommunikasjon med kundene (for eksempel for å redusere tvister knyttet til tilbakeføring av betalinger).

Du kan ikke endre landet som er oppført i betalingsprofilen din, eller selger-ID-en din. Hvis feil land er oppført i profilen din eller bedriften flytter til en ny adresse, må du opprette en ny betalingsprofil og overføre apper til den nye profilen.

Endre den offentlige selgerprofilen din

Følg denne fremgangsmåten for å endre den offentlige selgerprofilen din:

1. Logg på betalingsprofilen din.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. For å endre informasjonen som publikum og kundene dine ser, går du til «Offentlig selgerprofil» og klikker på Rediger Endre.
    1. Finn «Virksomhetsinformasjon», og angi følgende:
      • bedriftsnavn (selskaps- eller personnavn)
      • navn (merkevarenavn)
      • selskapsadresse eller personlig adresse
      • selskapstelefonnummer eller personlig telefonnummer (for kundeservice)
    2. For å angi bedrifts- eller merkevarenavnet som skal vises på kundenes kredittkortutskrifter (for at de skal kunne gjenkjenne kjøp fra deg), går du til «Navn som vises på kontoutskrift for kredittkort» og klikker på Rediger Endre.

Merk: «GOOGLE*» plasseres foran bedriftsnavnet ditt på kundenes kontoutskrifter, så du kan ikke bruke mer enn 14 tegn.
    3. Finn «Kontaktinformasjon for bedriften». Du kan velge å skrive inn følgende:
      • bedriftens nettsted
      • bedriftens e-postadresse for brukerstøtte
      • nettsted for brukerstøtte
      • nettsted for vanlige spørsmål
  4. Klikk på Lagre.

Hos Google er vi opptatt av å verne om informasjonen din, og vi deler ikke den private kontaktinformasjonen din, unntatt som beskrevet i personvernreglene våre og merknaden om personvern for Google Payments. For å hjelpe kunder med spørsmål om bestillingene deres deler vi den offentlige bedriftsinformasjonen din, for eksempel bedriftens adresse, det offentlige nettstedet og retningslinjene for returer og kanselleringer.

Merk: For å få betimelige selgerbetalinger fra google må du huske å legge til informasjon om bankkontoen din, sende inn skatteinformasjon og konfigurere merverdiavgift i betalingsprofilen din.