Servicegebyrer

Der opkræves et servicegebyr for apps og produkter i apps, der sælges via Google Plays faktureringssystem eller et Alternativt faktureringssystem (som defineret nedenfor) i overensstemmelse med betalingspolitikken.

Der er ikke et overordnet fastsat servicegebyr, da Google Play tager højde for, at udviklere arbejder i forskellige situationer, som forudsætter forskellige niveauer af support med henblik på at skabe bæredygtige virksomheder. 97 % af udviklerne distribuerer deres apps og kan drage fordel af alt det, Google Play har at tilbyde, uden beregning. Af de udviklere, der er underlagt et servicegebyr, betaler 99 % et gebyr på 15 % eller mindre ved at deltage i forskellige programmer, der tilbydes af Google Play.

Denne tabel viser en oversigt over Google Plays servicegebyrer:

Type af servicegebyr Servicegebyr

Udviklere, der er tilmeldt niveauet med servicegebyr på 15 %

15 % for den første 1 mio. USD i omsætning, der indtjenes af udvikleren hvert år

30 % for indtjening ud over 1 mio. USD i omsætning, der indtjenes af udvikleren hvert år

Abonnementer

15 % for automatisk fornyelse af abonnementsprodukter, der er købt af abonnenter, uanset udviklerens omsætning hvert år

Andre transaktioner

15 % eller mindre for kvalificerede udviklere, der er kvalificeret til programmer som f.eks. Play Media Experience-programmet

For udviklere, der tilbyder et alternativt faktureringssystem som supplement til Google Plays faktureringssystem for transaktioner med brugere i Sydkorea eller Indien i overensstemmelse med betalingspolitikken og i henhold til de gældende servicevilkår ("Alternativt faktureringssystem"), svarer servicegebyret for disse transaktioner i det Alternative faktureringssystem til det servicegebyr, der gælder for transaktioner via Google Plays faktureringssystem, nedsat med 4 %. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du tilbyder et alternativt faktureringssystem til brugere i Sydkorea eller Indien, i henholdvis denne artikel i Hjælp eller denne artikel i Hjælp

Få flere oplysninger om vores servicegebyr ved at gå til Om Google Plays servicegebyr.