Betal for Google-produkter og -tjenester

Du kan bruke Google-betalingsprofilen din når du skal betale for en Google-tjeneste, for eksempel Play-apper og -spill, Google Cloud eller Fi-telefontjenesten.

Du kan administrere profilen din i betalingssenteret.

Registrer deg for en betalingsprofil

Første gang du kjøper et Google-produkt eller en Google-tjeneste, blir du bedt om å opprette en betalingsprofil. Neste gang du kjøper et Google-produkt eller en Google-tjeneste, kan du bruke denne betalingsprofilen til å betale.

Hvis du bruker Google-kontoen din til både personlige og forretningsmessige formål, kan du opprette mer enn én betalingsprofil. Du kan også bruke betalingsprofiler som er opprettet av andre, hvis de inviterer deg.

Velg hvilken betalingsmåte som skal brukes

Merk: Denne informasjonen kan variere litt avhengig av Google-produktet eller -tjenesten du prøver å kjøpe.

Hvis du har mer enn én betalingsmåte i betalingsprofilen din, kan du velge hvilken du vil bruke når du utfører eller mottar en betaling eller registrerer deg for en tjeneste:

1. Finn det du vil kjøpe.
  2. Gå til kassen.
  3. Klikk på Pil ned til høyre for betalingsinformasjonen.
  4. Velg betalingsmåten du vil bruke.
  5. Trykk eller klikk på Kjøp.

Bytt betalingsprofil

Merk: Denne informasjonen kan avvike noe avhengig av Google-produktet eller -tjenesten du prøver å kjøpe.

Hvis du har mer enn én betalingsprofil, kan du bytte fra standardprofilen til en annen når du går til kassen.

1. Finn det du vil kjøpe.
  2. Gå til kassen. Stopp når du ser betalingsopplysningene dine.
  3. Trykk på Merog deretter Betalingsprofil øverst til høyre.
  4. Velg profilen du vil bruke til å betale.
  5. Trykk eller klikk på Kjøp.