Betal for Google-produkter og -tjenester

Slik betaler du for Google-produkter

1. Åpne Google-appen eller -nettstedet du planlegger å kjøpe fra.
  2. Finn det du vil kjøpe.
  3. Gå til kassen. Hvis det er første gang du kjøper et Google-produkt, blir du bedt om å opprette en betalingsprofil. Finn ut hvordan du oppretter en betalingsprofil.
    • Slik bytter du betalingsprofil: Øverst til høyre i appen eller på nettstedet trykker du på Mer Mer og så Betalingsprofil. Velg en profil.
    • Slik endrer du betalingsmåten din: Trykk på nedoverpilen Down arrow til høyre for betalingsopplysningene dine. Velg en betalingsmåte.
  4. Fullfør kjøpet.

Tips: Trinnene kan variere avhengig av hvilket Google-produkt eller hvilken Google-tjeneste du kjøper.

Se betalingsmåter, faktureringer eller annen informasjon

Når du kjøper et Google-produkt eller en Google-tjeneste, lagres personopplysningene dine i betalingsprofilen din. Gå til payments.google.com for å se opplysningene.

Bruk disse ressursene for å administrere informasjonen i betalingsprofilen din: