Corregir problemes a l'hora de pagar productes i serveis de Google

És possible que hagis de corregir un problema amb el teu perfil de pagaments si:

• Tens problemes en pagar productes de Google.
  • Reps un missatge d'error en afegir una forma de pagament.

Cerca més avall en aquest article el codi o missatge d'error que has rebut i segueix els passos de resolució de problemes.

Consell: en aquest article s'inclouen només els codis o missatges d'error més habituals. Si no trobes el codi o missatge d'error a continuació, segueix les instruccions en pantalla o prova els passos generals de resolució de problemes.

Comprovar si l'emissor ha rebutjat el pagament

Pot ser que l'emissor de pagaments hagi rebutjat el teu pagament. L'emissor de pagaments és el banc que ha emès la targeta, l'operador de telecomunicacions del teu compte de facturació de l'operador o el proveïdor de la teva cartera electrònica.

Si reps un dels codis o missatges d'error següents, és possible que l'emissor hagi rebutjat el pagament:

• Codis d'error:
    • OR-CCSEH-22
    • OR-HDT-14
    • OR-PMCR-32
  • Missatges d'error:
    • "[L'emissor de pagaments] ha rebutjat el pagament".
    • "Corregeix la informació d'aquesta targeta o prova'n una altra".
    • "Transacció rebutjada. Prova d'utilitzar una altra forma de pagament o contacta amb l'emissor de la targeta".
    • "La compra que has fet amb el compte de facturació de [l'operador de telecomunicacions] s'ha rebutjat. Selecciona una altra forma de pagament".
    • "No s'ha pogut completar la transacció".
Resoldre problemes relacionats amb els pagaments rebutjats per l'emissor

Per corregir el problema, afegeix o selecciona una altra forma de pagament, o prova de fer el següent:

• Assegura't que la forma de pagament estigui actualitzada. Si no ho està, actualitza-la. A continuació, torna a provar de fer la compra.
  • Per fer la compra, assegura't que tinguis prou diners al teu compte.
  • Si encara tens problemes, contacta amb l'emissor perquè comprovi si hi ha cap problema amb el teu compte.

Comprovar si has de verificar la informació de pagament o la identitat a payments.google.com

Si reps un d'aquests codis o missatges d'error, pot ser que hagis de verificar la informació de pagament o la identitat:

• Codis d'error:
    • BM-CPEC-02
    • OR-CAC-02
    • OR-HDT-09
    • OR-IEH-01
    • OR-IEH-02
  • Missatges d'error:
    • "El pagament s'ha rebutjat perquè hi ha hagut un problema amb el teu compte"
    • "Verifica a payments.google.com".
    • "Verifica la forma de pagament".
    • "Verifica a la pàgina Formes de pagament del teu Compte de Google".
    • "Verifica la informació de la targeta i torna-ho a provar".
    • "Per a la teva seguretat, verifica el codi de seguretat de la targeta".
Resoldre problemes de verificació

To fix the issue, you may need to verify your info with a code or submit documents.

1. Go to payments.google.com.
  2. Sign in to your account.
  3. At the top right, click Alerts Alert and then Verify.
    • If there are no alerts, click Payment methods.
  4. Next to the card that must be verified, click Verify.
  5. When you’re asked to request a verification code or upload documentation, follow the instructions below for each request.
  6. Repeat the steps above for each payment method that must be verified.

Comprovar si has de contactar amb el servei d'assistència de Google

Si reps un dels codis o missatges d'error següents, pot ser que hagis de contactar amb el servei d'assistència de Google:

• Codis d'error:
    • OR-BAIH-01
    • OR-BAIH-08
    • OR-BAIH-09
    • OR-BAIH-10
    • OR-CAC-01
    • OR-CAC-05
    • OR_CCR_68
    • OR-CCSEH-05
    • OR-CCSEH-21
    • OR-CCSEH-23
    • OR-CCSEH-24
    • OR-CUSEH-02
    • OR-HDT-16
    • OR-REH-04
    • OR-TAPSH-08
  • Missatges d'error:
    • "La teva sol·licitud ha fallat".
    • "No hem pogut completar aquesta acció".
Resoldre problemes relacionats amb els codis d'error

Per corregir el problema, selecciona una altra forma de pagament o prova de fer el següent:

1. Espera 2 dies.
  2. Torna a provar de fer el pagament.
  3. Si encara se't mostra un error, contacta amb el servei d'assistència de Google.

Altres problemes relacionats amb les formes de pagament

"Has provat de fer aquesta transacció massa vegades"

Si reps aquest missatge d'error, vol dir que l'emissor de la targeta només permet un nombre limitat d'intents de pagament rebutjats durant un període de temps determinat.

Per corregir el problema, selecciona una altra forma de pagament o bé:

• Torna-ho a provar al cap de 60 minuts.
  • Contacta amb l'emissor de la targeta.
"Aquesta transacció no s'ha pogut completar. Contacta amb el teu administrador de Google Workspace per corregir el problema".

Si compres un producte o servei de Google i veus aquest missatge d'error, vol dir que el centre educatiu o l'empresa han configurat el teu compte.

Per resoldre aquest problema, contacta amb el teu administrador de Google Workspace.

Consell: si ets un administrador, obtén informació sobre com pots corregir el problema de facturació.

Trobar el teu administrador

L'administrador pot ser:

• Algú del departament de TI o del servei d'assistència tècnica d'una empresa o un centre educatiu.
  • La persona que gestiona el teu servei de correu electrònic o lloc web.
  • La persona que et va proporcionar el nom d'usuari.
"No s'ha pogut completar la transacció: la targeta ha caducat"

Si reps aquest missatge d'error, la targeta ha caducat. Utilitza una altra forma de pagament o actualitza la forma de pagament.

La targeta es mostra ombrejada i no és apta

Si la targeta es mostra ombrejada i reps un missatge que t'indica que la targeta no és apta, ja no la pots utilitzar per fer aquesta compra. Torna a provar de fer la compra amb una altra targeta.

Si la targeta que vols utilitzar no es mostra, segueix les instruccions en pantalla per afegir-ne una de nova.

"No s'ha pogut completar la transacció" i passos generals de resolució de problemes

Si se't demana que proporcionis més informació després de rebre aquest missatge, segueix les instruccions en pantalla.

Si no se't demana més informació:

• Prova una altra forma de pagament.
  • Comprova que l'adreça de facturació de la teva forma de pagament (com ara una targeta de crèdit) coincideixi amb l'adreça de la configuració de Google Pay.
    • Si no coincideixen, actualitza l'adreça a payments.google.com. A continuació, torna a provar de fer la transacció.
  • Espera 2 dies. A continuació, torna a provar de fer el pagament.
  • Si ets en una aplicació: prova de pagar al lloc web del producte.
  • Si ets al lloc web: prova de pagar amb l'aplicació.
  • Si fas una compra a Google Play: per obtenir suggeriments, consulta l'article sobre com pots corregir problemes relacionats amb els pagaments del compte.
  • Si utilitzes la tramitació de compra com a convidat a Google Store, inicia la sessió al teu Compte de Google.
  • Si utilitzes un telèfon Android apte i pagues amb targeta de crèdit, configura una forma de pagament per a les transaccions sense contacte.
  • Si pagues amb targeta de crèdit, contacta amb el teu banc o institució financera i comunica el problema amb aquesta transacció.

Contacta amb nosaltres per obtenir ajuda

Si continues tenint problemes, contacta amb el servei d'assistència del producte de Google corresponent: