Betala för produkter och tjänster från Google

Du kan betala för vissa Google-produkter eller tjänster, till exempel Google Play-appar eller Project Fi-teletjänster, med Google Pay.

Betala så här

Obs! De här stegen kan skilja sig något beroende på vilken Google-produkt eller tjänst du köper.

1. Öppna Google-appen eller webbplatsen du vill köpa från.
  2. Hitta det du vill köpa.
  3. Påbörja betalningen.
  4. (Valfritt) Byt betalningsprofil: Uppe till höger i appen eller på webbplatsen trycker du på Mer Mer följt av Betalningsprofil. Välj sedan en profil.
  5. (Valfritt) Ändra betalningsmetod: Till höger om betalningsinformationen trycker du på nedåtpilen Down arrow. Välj sedan en betalningsmetod.
  6. Slutför köpet.

Se betalningsmetod, fakturering eller annan information

När du köper en Google-produkt eller tjänst lagras din personliga information i betalningsprofilen. Besök pay.google.com om du vill se den informationen.

Här finns mer information om hur du hanterar informationen i betalningsprofilen: