Betala för produkter och tjänster från Google

Betala för Google-produkter

1. Öppna Google-appen eller webbplatsen du vill köpa från.
  2. Hitta det du vill köpa.
  3. Påbörja betalningen. Om det är första gången du köper en Google-produkt blir du ombedd att skapa en betalningsprofil. Läs mer om hur du skapar en betalningsprofil.
    • Så här byter du betalningsprofil: Uppe till höger i appen eller på webbplatsen trycker du på Mer Mer följt av Betalningsprofil. Välj sedan en profil.
    • Ändra betalningsmetod: Tryck på nedåtpilen till höger om betalningsinformationen Down arrow. Välj sedan en betalningsmetod.
  4. Slutför köpet.

Tips! Stegen kan skilja sig åt beroende på vilken Google-produkt eller tjänst du köper.

Se betalningsmetod, fakturering eller annan information

När du köper en produkt eller tjänst från Google lagras dina personliga uppgifter i betalningsprofilen. Besök payments.google.com om du vill se dessa uppgifter.

Du kan hantera informationen i din betalningsprofil i följande resurser: