Betal for Google-produkter og -tjenester

Du kan betale for enkelte Google-produkter eller -tjenester med Google Pay.

Slik betaler du

Tips: Denne fremgangsmåten kan variere avhengig av Google-produktet eller -tjenesten du prøver å kjøpe.

1. Åpne Google-appen eller -nettstedet du planlegger å kjøpe fra.
  2. Finn det du vil kjøpe.
  3. Gå til kassen.
  4. (Valgfritt) Bytt betalingsprofil: Øverst til høyre i appen eller på nettstedet trykker du på Mer Mer og så Betalingsprofil. Velg en profil.
  5. (Valgfritt) Endre betalingsmåten din: Trykk på nedoverpilen Down arrow til høyre for betalingsopplysningene dine. Velg deretter en betalingsmåte.
  6. Fullfør kjøpet.

Se betalingsmåter, faktureringer eller annen informasjon

Når du kjøper et Google-produkt eller en Google-tjeneste, lagres personopplysningene dine i betalingsprofilen din. For å se denne informasjonen går du til pay.google.com.

Bruk linkene nedenfor hvis du trenger hjelp til å administrere informasjonen i betalingsprofilen din: