Betalen voor Google-producten en -services

U kunt voor bepaalde Google-producten of -services betalen met Google Pay.

Betalen

Tip: Deze stappen kunnen verschillen, afhankelijk van het Google-product of de Google-service die u wilt kopen.

1. Open de Google-app of -website waar u iets wilt kopen.
  2. Zoek wat u wilt kopen.
  3. Begin met afrekenen.
  4. (Optioneel) Van betalingsprofiel wisselen: tik in de rechterbovenhoek van de app of website op Meer Meer en dan Betalingsprofiel. Kies vervolgens een profiel.
  5. (Optioneel) Uw betaalmethode wijzigen: tik rechts van uw betalingsgegevens op de pijl-omlaag Down arrow. Kies vervolgens een betaalmethode.
  6. Rond uw aankoop af.

Betaalmethode, facturering of andere informatie bekijken

Als u een Google-product of -service koopt, worden uw persoonlijke gegevens opgeslagen in uw betalingsprofiel. Ga naar pay.google.com om deze informatie te bekijken.

Voor hulp bij het beheren van informatie in uw betalingsprofiel selecteert u hieronder een link: