Googlen tuotteista ja palveluista maksaminen

Voit maksaa Google Paylla joistakin Googlen tuotteista ja palveluista, kuten Google Play ‑sovelluksista tai Project Fi ‑puhelinpalvelusta.

Näin maksat

Huom. Vaiheet voivat olla erilaiset ostettavasta Googlen tuotteesta tai palvelusta riippuen.

1. Avaa Google-sovellus tai sivusto, jolla aiot tehdä ostoksen.
  2. Etsi ostettava tuote tai palvelu.
  3. Siirry kassalle.
  4. (Valinnainen) Vaihda maksuprofiilia: Napauta sovelluksen tai verkkosivuston oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Maksuprofiili ja valitse profiili.
  5. (Valinnainen) Vaihda maksutapaa: Napauta maksutietojen oikealta puolelta alanuolta Down arrow ja valitse maksutapa.
  6. Viimeistele osto.

Maksutapa-, laskutus- ja muut tiedot

Kun ostat Googlen tuotteen tai palvelun, henkilötietosi tallennetaan maksuprofiiliisi. Näet nämä tiedot osoitteessa pay.google.com.

Saat apua maksuprofiilin tietojen hallinnoimiseen täältä: