Googlen tuotteista ja palveluista maksaminen

Voit maksaa Googlen tuotteista tai palveluista Google Paylla.

Näin maksat

Huom. Vaiheet voivat olla erilaiset ostettavasta Googlen tuotteesta tai palvelusta riippuen.

1. Avaa Google-sovellus tai sivusto, jolla aiot tehdä ostoksen.
  2. Etsi ostettava tuote tai palvelu.
  3. Siirry kassalle.
  4. (Valinnainen) Vaihda maksuprofiilia: Napauta sovelluksen tai verkkosivuston oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Maksuprofiili ja valitse profiili.
  5. (Valinnainen) Vaihda maksutapaa: Napauta maksutietojen oikealta puolelta alanuolta Down arrow ja valitse maksutapa.
  6. Viimeistele osto.

Maksutapa-, laskutus- ja muut tiedot

Kun ostat Googlen tuotteen tai palvelun, henkilötietosi tallennetaan maksuprofiiliisi. Näet nämä tiedot osoitteessa pay.google.com.

Saat apua maksuprofiilin tietojen ylläpitämiseen näiden linkkien kautta: