As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Googlen tuotteista ja palveluista maksaminen

Voit maksaa Googlen tuotteista tai palveluista Google Paylla.

Näin maksat

Huom. Vaiheet voivat olla erilaiset ostettavasta Googlen tuotteesta tai palvelusta riippuen.

1. Avaa Google-sovellus tai sivusto, jolla aiot tehdä ostoksen.
  2. Etsi ostettava tuote tai palvelu.
  3. Siirry kassalle.
  4. (Valinnainen) Vaihda maksuprofiilia: Napauta sovelluksen tai verkkosivuston oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Maksuprofiili ja valitse profiili.
  5. (Valinnainen) Vaihda maksutapaa: Napauta maksutietojen oikealta puolelta alanuolta Down arrow ja valitse maksutapa.
  6. Viimeistele osto.

Maksutapa-, laskutus- ja muut tiedot

Kun ostat Googlen tuotteen tai palvelun, henkilötietosi tallennetaan maksuprofiiliisi. Näet nämä tiedot osoitteessa pay.google.com.

Saat apua maksuprofiilin tietojen ylläpitämiseen näiden linkkien kautta: