Betal for Google-produkter og -tjenester

Du kan betale for visse Google-produkter eller -tjenester, f.eks. Google Play-apps eller Project Fi-telefontjeneste, ved hjælp af Google Pay.

Sådan betaler du

Bemærk! Disse trin kan variere afhængigt af det Google-produkt eller -tjeneste, du forsøger at købe.

1. Åbn den Google-app eller det website, du planlægger at købe fra.
  2. Find det, du vil købe.
  3. Begynd betalingsprocessen.
  4. (Valgfrit) Skift betalingsprofil: Tryk på Mere Mere og derefter Betalingsprofil øverst til højre i appen eller på websitet. Vælg derefter en profil.
  5. (Valgfrit) Skift betalingsmetode: Tryk på Pil ned Down arrow til højre for dine betalingsoplysninger. Vælg derefter en betalingsmetode.
  6. Gennemfør dit køb.

Se oplysninger om betalingsmetode, fakturering eller andet

Når du køber et Google-produkt eller -tjeneste, gemmes dine personlige oplysninger i din betalingsprofil. For at se denne information skal du gå til pay.google.com.

Du kan få hjælp til at administrere oplysningerne i din betalingsprofil her: