Betal for Google-produkter og -tjenester

Du kan betale for nogle Google-produkter eller -tjenester med Google Pay.

Sådan betaler du

Tip! Disse trin kan variere afhængigt af det Google-produkt eller den Google-tjeneste, du forsøger at købe.

1. Åbn den Google-app eller det website, du planlægger at købe fra.
  2. Find det, du vil købe.
  3. Begynd betalingsprocessen.
  4. (Valgfrit) Skift betalingsprofil: Tryk på Mere i øverste højre hjørne af appen eller websitet Mere og derefter Betalingsprofil. Vælg derefter en profil.
  5. (Valgfrit) Skift betalingsmetode: Tryk på pil ned Down arrow til højre for dine betalingsoplysninger. Vælg derefter en betalingsmetode.
  6. Gennemfør dit køb.

Se oplysninger om betalingsmetode, fakturering eller andet

Når du køber et Google-produkt eller en Google-tjeneste, gemmes dine personlige oplysninger i din betalingsprofil. For at se denne information skal du gå til pay.google.com.

Du kan få hjælp til at administrere oplysningerne i din betalingsprofil ved at følge et af nedenstående links: