Pagar productes i serveis de Google

Com es poden pagar productes de Google

1. Obre l'aplicació o el lloc web de Google que vols utilitzar per fer la compra.
  2. Cerca el que vols comprar.
  3. Inicia el pagament. Si és la primera vegada que compres un producte de Google, se't demanarà que creïs un perfil de pagaments. Obtén informació sobre com pots crear un perfil de pagaments.
    • Per canviar de perfil de pagaments: a l'extrem superior dret de l'aplicació o del lloc web, toca Més Més i, a continuació, Perfil de pagaments. A continuació, tria un perfil.
    • Per canviar de forma de pagament: a la dreta de la informació de pagament, toca la fletxa avall Down arrow. A continuació, tria una forma de pagament.
  4. Finalitza la compra.

Consell: els passos poden variar en funció del producte o servei de Google que compris.

Consultar informació sobre la forma de pagament, la facturació o altres dades

Quan compres un producte o servei de Google, la teva informació personal es desa al perfil de pagaments. Per consultar aquesta informació, ves a payments.google.com.

Per gestionar la informació del teu perfil de pagaments, consulta aquests recursos:

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda