Om videokampagner

Videokampagner giver dig mulighed for at vise annoncer i videoer på YouTube og på websites og i apps, der kører hos Google-videopartnere. I denne artikel kan du læse om fordelene ved videokampagner og om, hvordan du kan bruge dem til at nå dine forretningsmål.

Video ads formats, marketing objectives & campaign creations

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Fordele

• Nå dine mål: Øg salget, generér mere trafik til websitet, skab opmærksomhed om din virksomhed og meget mere ved at oprette en videokampagne.

• Nå ud til den rette målgruppe: Nå ud til folk på YouTube og via Google-videopartnere ved at målrette mod emner, søgeord, demografiske oplysninger og meget mere.

• Mål din succes: Find ud af, om du når ud til den rette målgruppe. Gå til din Google Ads-konto for at se oplysninger om afspilninger, omkostninger og budget.

Tip! Sammenlign kampagnetypen Video med andre kampagnetyper for at finde ud af, hvordan du bedst når dine mål.

Sådan fungerer det

Billede af alle videoannonceformater

Du kan oprette fængende videokampagner med en række forskellige annonceformater, der engagerer kunderne på forskellige måder på YouTube og via Google-videopartnere.

• Instream-annoncer, der kan springes over, afspilles før, samtidig med eller efter andre videoer. Når der er afspillet 5 sekunder, af annoncen, får seeren mulighed for at springe den over.
  • Instream-annoncer, der ikke kan springes over, har en maksimal varighed på 15 sekunder, og de er udviklet med henblik på at give dig mulighed for at få hele dit budskab ud til potentielle kunder.
  • Bumperannoncer er et annonceformat med korte videoannoncer, som er udviklet med henblik på at give dig mulighed for at nå ud til en bred målgruppe af potentielle kunder og skabe større opmærksomhed om dit brand ved hjælp af et kort, fængende budskab. En bumperannonce varer maksimalt 6 sekunder, og seerne har ikke mulighed for at springe den over.
  • InFeed-videoannoncer vises kun på YouTube, og med dem kan du nå ud til folk på steder, hvor de finder indhold. Udseendet varierer, afhængigt af hvilke annoncestørrelser og annonceformater indholdsudgiverne understøtter. Når en seer klikker på miniaturebilledet for din annonce, afspilles videoen på sin YouTube-afspilningsside eller -kanalside.
  • Outstream-annoncer vises på websites og i apps, der kører hos Google-videopartnere. Disse annoncer er kun tilgængelige på mobilenheder og tablets og er designet til at gøre det lettere for brugerne at trykke for at afspille din video. Outstream-annoncer kan medvirke til at øge brandbevidsthed ved at udvide din rækkevidde ud over YouTube.
  • Med mastheads kan du fremvise dit brand, dit produkt eller din tjeneste i et videobaseret native-annonceformat, der vises i YouTube-startfeedet på alle enheder. Brug dem til at skabe stor rækkevidde eller kendskab, planlægge køb på forhånd i stedet for at stole på auktion eller til at opnå en synlig annonceposition i YouTube-startfeedet. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne af typen YouTube CPM-masthead.

Bemærk! Nogle instream-annoncer, der ikke kan springes over, og bumperannoncer kan også blive vist på YouTube TV, afhængigt af om du er kvalificeret. Få flere oplysninger om YouTube TV-annoncer.

Hvornår er det en god idé at bruge videokampagner?

• Det er en god idé at bruge videoannoncer både på og uden for YouTube.

• Anbefales til alle Google-annoncører fra førstegangsbrugere til erfarne proffer.

Visning af videoannoncer kan virke temmelig avanceret, men det er fordelen ved denne type kampagner: De er enkle at konfigurere og administrere. Du kan bruge videoer fra din egen YouTube-konto og kan som i andre Google Ads-kampagner se videoannoncernes effektivitet og ændre din målretning.

Eksempel

Du har lige åbnet en restaurant og vil sprede budskabet til potentielle kunder.

Med en videokampagne kan du nå ud til personer, der besøger madrelaterede websites, f.eks. blogs om bestemte typer mad eller websites med restaurantanmeldelser. Du kan også nå ud til personer, der ser YouTube-videoer om den type mad, der serveres på din restaurant.