Nyhetsbrev från Google för ideella organisationer | April 2020

Nyhetsbrev från Google för ideella organisationer

Vi presenterar G Suite Business och Enterprise för ideella organisationer

Vi är glada att kunna berätta att ideella organisationer nu är berättigade till stora rabatter på G Suite Business och Enterprise. Dra nytta av bättre uppkoppling, säkerhet och IT-verktyg. Läs mer

Tips och råd

Bli certifierad i vår kurs om grunderna i digital marknadsföring

Lär dig grunderna i digital marknadsföring med vår kostnadsfria kurs för att få ut så mycket som möjligt av onlineannonsering. Starta kursen

Vi lanserar fyra nya Google Meet-funktioner

Om du deltar i stora virtuella möten kan du nu se upp till 16 personer sida vid sida. Brusreducering, läget för svagt ljus och presentationer av högre kvalitet är också på gång globalt. Läs mer

Anpassa videoinställningarna för mer produktiva möten

Är nätverksanslutningen dålig? Läs om hur du ändrar kamerainställningarna så att videokonferenser på Google Meet fungerar bättre för dig. Läs guiden

Kommande evenemang

Gör som andra ledare inom ideella organisationer för att öka din inverkan

Classy, som har skapat programvara för insamlingar online för ideella organisationer, håller sitt första virtuella evenemang, Collaborative: Virtual Sessions, mellan den 9 och 12 juni 2020. Delta i evenemanget utan kostnad för att komma i kontakt med andra ideella organisationer och få insikter om hur du kan anpassa organisationen och få den att växa. Läs mer.

Dela en berättelse om hur din ideella organisation använder Google-produkter

Fyll i detta formulär så kan din organisation lyftas fram i en kommande video eller ett nyhetsbrev från Google för ideella organisationer.

Få nyhetsbrevet från Google för ideella organisationer direkt i inkorgen

Läs mer

Följ oss på sociala medier

Twitter          Facebook          YouTube