Google järjestöille ‑uutiskirje | Huhtikuu 2020

Google järjestöille ‐uutiskirje

Ilmoitus G Suite Businessin ja ‑Enterprisen alennuksista järjestöille

G Suite Business- ja Enterprise-versiot ovat nyt saatavilla järjestöille huomattavaan alennushintaan. Hyödynnä parannettuja yhteyksiä, tietoturvaa ja IT-työkaluja. Lue lisää

Vinkkejä ja neuvoja

Sertifiointi digimarkkinoinnin perusteista

Ota digimarkkinoinnin perusasiat haltuun maksuttomalla kurssillamme, jotta saat verkkomainonnasta kaiken irti. Aloita kurssi

Neljä uutta Google Meet ‐ominaisuutta

Jos olet osana suurta virtuaalista kokousta, voit nyt nähdä jopa 16 osallistujaa ruudukkonäkymässä. Taustahälyn vaimennus, vähäisen valon tila ja entistä laadukkaammat esitykset julkaistaan myös maailmanlaajuisesti. Lue lisää

Videoasetusten muokkaaminen tuottavampia kokouksia varten

Heikko verkkoyhteys? Katso, miten voit muuttaa kameran asetuksia niin, että Google Meetin videokonferenssit toimivat paremmin. Lue opas

Tulevat tapahtumat

Tehosta vaikutustasi liittymällä muiden järjestöjen johtajien mukaan

Classy on järjestöjen verkkorahankeräysohjelmiston kehittäjä, joka järjestää ensimmäisen virtuaalisen tapahtumansa Collaborative: Virtual Sessions 9.–12.6.2020. Osallistu maksuttomaan tapahtumaan, niin voit tavata muita järjestöjä ja saada tietoa organisaatiosi sopeuttamisesta ja kasvattamisesta. Lue lisää

Kerro muille, miten järjestösi käyttää Googlen tuotteita

Täytä tämä lomake, niin järjestösi voidaan valita mukaan tulevaan Google järjestöille ‐uutiskirjeeseen tai ‐videoon.

Tilaa Google järjestöille ‐uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Lue lisää

Ole yhteydessä sosiaalisessa mediassa

Twitter          Facebook          YouTube