Nyhetsbrev från Google för ideella organisationer | Mars 2019

Tack för din feedback om förra månadens nyhetsbrev! Vi har förstått att några av er inte kommer åt teamenheter via sina G Suite-konton. Kontakta G Suite-administratören (vanligtvis kontaktpersonen på IT-avdelningen eller administratören på kontoret) och be att de aktiverar teamenheter enligt stegen i den här resursen.

Nyheter

Vår nya handbok för Google för ideella organisationer

Vi presenterar den första i en serie av omfattande och praktiska handböcker för den ideella sektorn som har tagits fram av Google för ideella organisationer. Den här månaden kan du läsa om hur du kan administrera dina volontärer med hjälp av produkter och lösningar från Google. Vi släpper fler handböcker i kommande nyhetsbrev.

Undrar du hur andra ideella organisationer använder Googles produkter?

Titta på vår kommande livestream med den ideella organisationen Kids & Art Foundation som ordnar konstworkshoppar för barn med cancer. Få tips för din egen organisation när grundaren och programansvarig berättar hur Kids & Art Foundation använder Googles produkter i sitt arbete. Här anmäler du dig till livestreamen den 5 april kl. 11.00 PT.

Öka produktiviteten i teamet med Gmail

Ibland kan det kännas besvärligt att gå igenom inkorgen. Med de inbyggda funktionerna i Gmail får du hjälp att fokusera och kommunicera effektivt. Du kan till exempel lägga till etiketten ”Viktig givare” i alla konversationer från dina största sponsorer. Färgkoda etiketterna så att du får bättre överblick och sätt automatiskt etiketter på inkommande e-post med hjälp av filter. Upptäck de tio bästa sätten att optimera inkorgen med hjälp av G Suite.

Tips och knep

Skriva ännu bättre med hjälp av grammatikförslag i Google Dokument

Skriver du en bidragsansökan? Eller en artikel för bloggen? Med grammatikförslag i Google Dokument får du hjälp att följa invecklade grammatiska regler, till exempel att använda rätt preposition och tempus. Läs mer om det kostnadsfria, inbyggda verktyget i Dokument här.

Använda Google Data Studio för att visualisera inverkan

Berätta om organisationens arbete med rapporter som du skapar i Google Data Studio. Läs mer om hur du skapar en interaktiv geokarta som visar den inverkan organisationens arbete har i de områden där den är aktiv.

Berättelser från ideella organisationer

Google Ad Grants genererar ett genomsnittligt donationsvärde på 212 USD för Days for Girls.

Days for Girls bryter stigman och begränsningar för flickor och kvinnor genom att öka tillgången till produkter och utbildning om menstruation. Organisationen använder Ad Grants och spårar donationer, e-handelsförsäljning, e-postprenumerationer och samtal som genererats via Google Ads med hjälp av konverteringsspårning. Läs mer om hur Days for Girls når sina marknadsföringsmål med hjälp av konverteringsdata.

Dela en berättelse om hur din ideella organisation använder Googles produkter genom att fylla i det här formuläret.

Din organisation kan lyftas fram i en kommande video eller ett nyhetsbrev från Google för ideella organisationer.

Kolla in bloggen för Google för ideella organisationer, Google för ideella organisationer på Twitter och Facebook och Google för ideella organisationers YouTube-kanal

Om du har ett konto i Google för ideella organisationer kan du registrera dig för nyhetsbrev genom att uppdatera dina e-postinställningar här och markera kryssrutan bredvid Nyhetsbrev.