Google järjestöille ‑uutiskirje | Maaliskuu 2019

Kiitos viime kuukauden uutiskirjettä koskevasta palautteesta. Kuulimme, että kaikki eivät ole päässeet tiimin Driveihin G Suite ‑tileillä. Jos haluat ottaa tiimin Drivet käyttöön näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä G Suite ‑järjestelmänvalvojaan (tämä on yleensä IT-yhteyshenkilö tai toimistovastaava).

Uutta

Uusi Google järjestöille ‐opas

Esittelemme nyt ensimmäisen osan kattavien ja käytännöllisten Google järjestöille ‑oppaiden sarjastamme. Tässä kuussa voit tutustua tapoihin, joilla Googlen tuotteita ja ratkaisuja voidaan käyttää vapaaehtoistoiminnan johtamisessa. Julkaisemme lisää oppaita tulevissa uutiskirjeissä.

Haluatko kuulla, miten muut järjestöt käyttävät Googlen tuotteita?

Osallistu tulevaan livestreamiin syöpäsairaille lapsille taidetyöpajoja tarjoavan Kids & Art Foundationin kanssa. Opi Kids & Art Foundationin perustajalta ja ohjelmapäälliköltä, miten järjestössä käytetään Googlen tuotteita toiminnan tehostamiseen. Rekisteröidy täällä 5.4.2019 kello 11.00 (PST) järjestettävään livestreamiin.

Entistä tuottavampi tiimi Gmailin avulla

Joskus sähköpostien läpikäynti voi tuntua kuormittavalta, mutta Gmailin sisäänrakennetut ominaisuudet auttavat sinua keskittymään ja kommunikoimaan tehokkaasti. Voit esimerkiksi lisätä Arvokas lahjoittaja ‑tunnisteen kaikkiin tärkeimmiltä sponsoreilta tuleviin viesteihin. Visualisointia voi parantaa lisäämällä tunnisteille värikoodit, ja suodattimet voivat merkitä saapuvia viestejä automaattisesti tunnisteilla. Tutustu 10 parhaaseen tapaan käyttää G Suitea sähköpostin optimointiin.

Vinkkejä ja neuvoja

Entistä parempia tekstejä Google Docsin kielioppiehdotusten avulla

Luonnosteletko uutta apurahahakemusta? Kirjoitatko artikkelia blogiisi? Google Docsin kielioppiehdotusten avulla voit löytää monimutkaisia kielioppivirheitä, esim. prepositiovirheitä tai verbien aikamuotovirheitä. Lue lisää maksuttomasta Docs-työkalusta täältä.

Toiminnan vaikutusten esittely Google Data Studion avulla

Google Data Studion avulla luot raportteja, joissa tiedot kerrotaan tarinan muodossa. Lue, miten voit luoda interaktiivisen geokartan, jolla esittelet toiminnan vaikutukset kaikilla alueilla, joilla järjestösi toimii.

Järjestöjen tarinoita

Google Ad Grants tuo Days for Girlsille keskimäärin 212 $:n lahjoituksia

Days for Girls taistelee naisten ja tyttöjen leimautumista ja rajoituksia vastaan parantamalla kuukautisten hoidon ja niitä koskevan valistuksen saantia. Organisaatio käyttää Ad Grantsia ja seuraa Google Adsin avulla saatuja lahjoituksia, verkkokauppamyyntiä, sähköpostitilauksia ja puheluita konversioseurannan perusteella. Lue tästä, miten konversiodata auttaa Days for Girlsiä saavuttamaan markkinointitavoitteet.

Kerro muille, miten järjestössäsi käytetään Google-tuotteita, lähettämällä tiedot tällä lomakkeella.

Järjestösi voidaan valita mukaan tulevaan Google järjestöille ‑uutiskirjeeseen tai ‑videoon.

Tutustu Google järjestöille ‑blogiin, Twitter-sivuun, Facebook-sivuun ja YouTube-kanavaan

Jos sinulla on Google järjestöille ‑tili, voit tilata uutiskirjeet päivittämällä sähköpostiasetuksesi täältä ja valitsemalla Uutiskirjeet-valintaruudun.