Google järjestöille ‑uutiskirje | Tammikuu 2019

Kiitos kaikille, jotka lähettivät palautetta Google järjestöille ‑uutiskirjeen ensimmäisestä numerosta. Olemme ottaneet palautteen huomioon ja pyrimme sisällyttämään tuleviin uutiskirjeisiin uusia järjestöjen tapaustutkimuksia sekä tuotteisiin liittyviä vinkkejä.

Mitä uutta?

Sukella pintaa syvemmälle kahden tulevan livestriimin myötä

Google järjestöille tarjoaa tulevien kuukausien aikana kaksi YouTube-livestriimiä. Toivottavasti osallistut niihin ja esität kysymyksiä chatissa.

Sertifioidut Ad Grants ‑ammattilaiset

Google Ad Grantsin sertifioitujen ammattilaisten yhteisön tarkoituksena on parantaa avustuksen saajien Ad Grants ‑kokemusta. Sertifioidut ammattilaiset ovat toimistoja ja konsultteja, jotka jakavat Ad Grants -osaamistaan ja järjestötoiminnan asiantuntemustaan Ad Grants ‑avustuksen saajille, jotta nämä voivat käyttää avustuksensa tehokkaasti.

Kannusta lahjoittamaan järjestöllesi Google Assistantilla

Google Assistantilla voi nyt tehdä lahjoituksia kaikille julkisille 501(c)(3)-hyväntekeväisyysjärjestöille Yhdysvalloissa pelkällä puhekomennolla. Lahjoituksia voi tehdä helposti seuraavilla komennoilla:

• Hei Google, lahjoita hyväntekeväisyyteen

• Hei Google, lahjoita kohteelle [järjestön nimi]

Lahjoitukset kulkevat Network For Good ‑kumppanimme kautta. Toivomme, että Google Assistantilla lahjoittamisen helppous ja kätevyys kannustavat yhä useampia ihmisiä tukemaan itselleen tärkeitä kohteita.

Vinkkejä ja neuvoja

Löydä parempaa dataa järjestön verkkosivustosta

Google Analytics on tehokas työkalu, jonka avulla on helppo ymmärtää käyttäjien toimintaa järjestösi sivustolla. Sen ansiosta tiedät. mitkä sisällöt ja käyttökokemukset toimivat ja mitkä eivät. Siirry Analytics-ohjekeskukseen, niin saat ohjeita määritykseen ja tietoa siitä, miten Analytics voi auttaa Ad Grantsin konversioseurannassa.

Tutustu G Suiten ominaisuuksiin interaktiivisilla oppimistyökaluilla

Oletko vasta tutustumassa G Suiteen ja kaipaat vinkkejä esimerkiksi Gmailin ja Kalenterin käyttöön? Ota käyttöön G Suiten Chrome-koulutuslaajennus, niin voit käydä G Suite -oppitunteja läpi omaan tahtiisi suoraan selaimessa. Lue lisää G Suiten Chrome-laajennuksesta täältä.

Järjestöjen tarinoita

Girl Scouts of Japan ulottaa ohjelmiensa vaikutuksen koko maahan Google-tuotteilla

Yli 30 000 nuoren naisen tukeminen eri puolilla Japania ei ole mikään helppo rupeama, mutta Girl Scouts of Japan onnistuu pitämään ohjelmansa suojattuina ja tehokkaina Gmailin, Driven, Formsin ja muiden G Suite ‑sovellusten ansiosta. "Google järjestöille ‑työkalujen avulla Girl Scouts of Japan pitää toimintansa järjestyksessä ja tehokkaana sekä esittelee tärkeää työtään tyttöjen ja nuorten naisten parissa visuaalisesti", toteaa Rumiko Meguro PR- ja varainkeruutiimistä. Lue lisää Girl Scouts of Japan ‑järjestöstä ja sen Google järjestöille ‑tarinasta.

Haluatko kertoa muille, miten järjestössäsi käytetään Google-tuotteita?

Lähetä tietosi tällä lomakkeella, niin järjestösi voidaan valita mukaan tulevaan Google järjestöille ‑uutiskirjeeseen tai ‑videoon.

Tutustu Google järjestöille ‑blogiin