Aktivera saldo i Google Maps Platform

Organisationer med konto i Google för ideella organisationer är berättigade till saldo på Google Maps Platform. Se i vilka länder som saldo i Google Maps Platform är tillgängligt

Detta behöver du

Aktivera saldo i Google Maps Platform

1. Besök Google för ideella organisationer och logga in med organisationens administratörskonto.
  2. Klicka på Kom igång under Saldo i Google Maps-plattformen.
  3. Följ anvisningarna.

Google granskar din begäran inom tre arbetsdagar.

Om organisationen inte uppfyller villkoren för saldo i Google Maps Platform läser du användarvillkoren för Google Maps Platform och åtgärdar eventuella problem.