Registrer deg for å få kreditt for Google Maps Platform

Medlemmer av Google for ideelle organisasjoner er kvalifiserte for å få kreditt for Google Maps Platform. Nedenfor finner du informasjon om hvordan du kommer i gang.

Dette trenger du:

En Google for ideelle organisasjoner-konto

• Ideelle organisasjoner må være medlemmer av Google for ideelle organisasjoner for å være kvalifisert. Hvis du ikke har en Google for ideelle organisasjoner-konto ennå, kan du registrere deg før du fortsetter.

En Google Cloud-faktureringskonto

• Du må ha en Google Cloud-faktureringskonto før du kan bruke Google Maps-plattformen og registrere deg for å motta kreditt. Du kan opprette en Google Cloud-faktureringskonto ved å følge disse trinnene

Juridisk informasjon om organisasjonen:

• Godkjenningstoken fra TechSoup

• Organisasjonens adresse

• Organisasjonens telefonnummer

• Domene

Brukskrav

• Du må kunne si om du vil publisere Google Maps API-ene på et offentlig nettsted, et tilgangsbegrenset nettsted eller begge deler.

En begrunnelse hvis du trenger mer enn de USD 200 per måned i gratis bruk som allerede er inkludert i kontoen din etter at du har registrert Maps-prosjektet

• Vær klar til å beskrive hvorfor du trenger mer kreditt.

Følg trinnene nedenfor når du er klar til å fortsette:

1. Logg på Google for ideelle organisasjoner-kontoen din.

Sørg for å logge på med administratorkontoen din for Google for ideelle organisasjoner. Dette er kontoen du brukte da du søkte om å bli med i Google for ideelle organisasjoner. Det kan være en annen konto enn den du bruker for å få tilgang til produktet du registrerer deg i.

2. Klikk på registreringsknappen

3. Klikk på «Registrer» -knappen under kreditt for Google Maps Platform.

4. Fyll ut søknaden med informasjonen ovenfor. Alle søknader behandles på engelsk.