Google Maps Platform ‑hyvityksen aktivointi

Jos organisaatiollasi on Google järjestöille ‑tili, voit saada Google Maps Platform ‑hyvityksiä. Katso maat, joissa Google Maps Platform ‑hyvityksiä on saatavilla.

Mitä tarvitset

• Google järjestöille ‑tili. Lue, kuinka voit pyytää Google järjestöille ‑tiliä.
  • Google Cloud ‑laskutustili. Hanki Google Cloud ‑laskutustili.
  • Organisaation osoite, puhelinnumero ja verkkotunnus.
  • Organisaation käyttövaatimukset. Sinun on tiedettävä, julkaisetko Google Maps ‑sovellusliittymät julkisella vai rajoitetulla verkkosivustolla vai molemmilla.
  • Perustelu, miksi organisaatiosi tarvitsee enemmän hyvitystä kuin 200 $/kk, jonka saa Maps-projektin rekisteröinnin yhteydessä.

Google Maps Platform ‑hyvityksen aktivointi

1. Siirry Google järjestöille ‑sivulle ja kirjaudu sisään organisaatiosi järjestelmänvalvojan tilillä.
  2. Valitse organisaation nimen kohdalta Aktivoi tuotteita.
  3. Valitse kohdassa Google Maps Platform ‑hyvitys Aktivoi.
  4. Seuraa ohjeita.
    Huom. Kaikki pyynnöt käsitellään englanniksi.

Google tarkistaa pyyntösi 3 arkipäivän kuluessa.

Jos organisaatiosi ei täytä Google Maps Platform ‑hyvitysten vaatimuksia, katso Google Maps Platformin käyttöehdot ja korjaa mahdolliset ongelmat.