Aktivér Google Maps Platform-kredit

Hvis din organisation har en konto i Google til nonprofitorganisationer, er du kvalificeret til Google Maps Platform-kredit. Se de lande, hvor Google Maps Platform-kredit er tilgængelig

Forudsætninger

• En konto i Google til nonprofitorganisationer. Se, hvordan du anmoder om en konto i Google til nonprofitorganisationer.
  • En Google Cloud-faktureringskonto. Opret en Google Cloud-faktureringskonto.
  • Adressen, telefonnummeret og domænenavnet for din organisation.
  • Din organisations brugsbehov. Du skal vide, om du vil udgive Google Maps API'er på et offentligt website, et website med begrænset adgang eller begge.
  • En begrundelse for, hvorfor din organisation har behov for yderligere kredit i tillæg til de 200 USD om måneden, der er inkluderet efter registrering af dit Maps-projekt.

Aktivér Google Maps Platform-kredit

1. Gå til Google til nonprofitorganisationer, og log ind med din organisations administratorkonto.
  2. Klik på Kom godt i gang under "Google Maps Platform-kredit".
  3. Følg vejledningen.

Google gennemgår din anmodning inden for tre hverdage.

Hvis din organisation ikke er kvalificeret til Google Maps Platform-kredit, skal du sikre dig, at den overholder alle servicevilkår for Google Maps Platform