Organisationer under gruppefritagelse

Denne artikel gælder kun for organisationer i USA.

Hvis din organisation har opnået velgørenhedsstatus gennem gruppefritagelse fra en tilknyttet overordnet organisation, kan den stadig være kvalificeret til Google til nonprofitorganisationer. Få flere oplysninger

Følg denne vejledning for at anmode om en konto i Google til nonprofitorganisationer. Når din organisation er bekræftet, kan du aktivere Google-produkter uafhængigt af de andre organisationer, der er under samme gruppefritagelse som din.