Få hjälp med produktspecifika frågor

Om du har problem med en produkt som du redan har aktiverat kan du välja den nedan för att se hur du kontaktar supporten. Det finns även artiklar om felsökning i hjälpcentret. Om det inte går att aktivera kontot i Google Workspace for Nonprofits läser du mer här.

Google Workspace for Nonprofits

Ideella organisationer som uppfyller villkoren kan aktivera Google Workspace for Nonprofits eller de rabatterade Google Workspace Business- eller Enterprise-utgåvorna via kontot i Google för ideella organisationer. Jämför funktionerna för varje erbjudande.

Google Workspace ger kundsupport till administratörer dygnet runt om du har frågor när du har aktiverat Google Workspace for Nonprofits eller har valt de rabatterade utgåvorna av Business eller Enterprise.

Om du har problem med att aktivera Google Workspace for Nonprofits använder du vårt felsökningsverktyg.

Om du inte har åtkomst till Google Workspace-kontot eller behöver skapa ett nytt men hindras av att ett konto med domännamnet redan finns fyller du i det här formuläret.

Om du behöver hjälp med att konfigurera eller använda Google Workspace kan du använda följande resurser

Ad Grants

Om du behöver hjälp med att konfigurera eller använda Ad Grants kan du använda följande resurser:

YouTubes ideella program

Om det inte går att aktivera YouTubes ideella program kan du testa de här felsökningsstegen.

Om du behöver hjälp med att konfigurera eller använda YouTube kan du använda följande resurser:

Google Maps Platform

Om det inte går att aktivera saldo i Google Maps Platform kan du testa de här felsökningsstegen.

Om du behöver hjälp med att konfigurera eller använda Google Maps Platform kan du använda följande resurser: