Uw organisatie laten verifiëren door Percent

Percent

Percent werkt samen met bedrijven zoals Google om non-profitorganisaties over de hele wereld in contact te brengen met de technologische tools, hulpbronnen en kennis die ze nodig hebben om hun community te helpen.

Percent controleert juridische en programmatische informatie over uw organisatie om uw status te verifiëren als wettelijk geregistreerde en actief algemeen nut beogende, niet-gouvernementele non-profitorganisatie.

Uw organisatie laten verifiëren door Percent

1. Ga naar Google voor Non-profitorganisaties.

2. Klik rechtsboven op Aan de slag.

3. Volg de stappen.

4. Percent neemt contact met u op voor meer informatie of documentatie om uw organisatie te kunnen verifiëren. Let dus op e-mails van het domein @poweredbypercent.com. De meeste verzoeken worden binnen 3 tot 5 werkdagen beoordeeld. Als u binnen deze periode geen bericht van Percent krijgt, controleert u de spammap en neemt u daarna contact op met Percent.

Bekijk de deelnamevereisten voor uw land

OPMERKING: Google stuurt de gegevens die u in het verzoek voor een account van Google voor Non-profitorganisaties opgeeft, rechtstreeks naar Percent zodat deze uw organisatie kan verifiëren en kan nagaan of u bij deze organisatie bent aangesloten. Uw informatie wordt gebruikt in overeenstemming met het Privacybeleid van Google.