Status van accountverzoek controleren

Controleren of uw verzoek om een account voor Google voor Non-profitorganisaties al is verwerkt

1. Log in bij Google voor Non-profitorganisaties.
  2. De status van het verzoek wordt onder de naam van uw organisatie vermeld.
    • Als u naar het tabblad 'Producten' van een account wordt gebracht, klikt u linksboven in het account op het logo 'Google voor Non-profitorganisaties' om naar de accountpagina te gaan.

De meeste verzoeken worden binnen twee tot veertien werkdagen beoordeeld. U ontvangt een e-mail zodra de beoordeling is voltooid.

Controleren of u een specifiek Google-product heeft geactiveerd

1. Log in bij Google voor Non-profitorganisaties.
  2. Klik onder de naam van uw organisatie op Producten activeren.
  3. Ga naar de productenpagina.

De meeste activeringsverzoeken worden binnen een paar dagen beoordeeld. U ontvangt een e-mail zodra de beoordeling is voltooid.