Nyhetsbrev från Google för ideella organisationer | Mars 2021

Nyhetsbrev från Google för ideella organisationer

Optimera den ideella organisationens webbplats med Search Console

Ta reda på hur det går för webbplatsen på Google Sök med hjälp av den här utbildningen för ideella organisationer

Välgörare och invånare i området kanske använder Google Sök för att hitta din organisation. Med de här tipsen från Search Console-teamet kan du optimera webbplatsen för sökningar.

Visa utbildningen

Nyheter

Ansök till Google.org Impact Challenge för kvinnor och flickor

Vår Challenge är öppen för anmälningar från organisationer som jobbar för att stärka kvinnors och flickors ekonomiska egenmakt. De utvalda organisationerna får dela på totalt 25 miljoner USD. Läs mer

Upptäck handböcker att använda som stöd för att organisationen ska få ut så mycket som möjligt av Googles digitala verktyg

Behöver du hjälp med att hantera volontärer, samarbeta på distans eller få insikter? Kolla in våra uppdaterade guider. Utforska nu

Samla in pengar direkt på YouTube med YouTube Giving

YouTube Giving är ett verktyg för att samla in pengar direkt på YouTube för ideella organisationer. Det är tillgängligt för kanaler i USA som har fler än 10 000 prenumeranter. Samarbeta med en kreatör eller samla in pengar direkt på kanalens videor och via livestreaming. Läs mer

Utforska beslutsguiden för sociala medier för ideella organisationer (The Nonprofit Social Media Decision Guide)

Om du vill skapa en strategi för sociala medier, välja rätt plattformar med mera kan du kolla in Tech Impacts kostnadsfria guide och arbetsblad. Ladda ned här

Dela en berättelse om hur din ideella organisation använder Google-produkter

Fyll i detta formulär så kan din organisation lyftas fram i en kommande video eller ett nyhetsbrev från Google för ideella organisationer.

Få nyhetsbrevet från Google för ideella organisationer direkt i inkorgen

Läs mer

Följ oss på sociala medier

Twitter          Facebook          YouTube