Google järjestöille ‑uutiskirje | Maaliskuu 2021

Google järjestöille ‐uutiskirje

Optimoi järjestösi verkkosivusto Search Consolen avulla

Osallistumalla tähän järjestöille suunnattuun koulutukseen voit perehtyä verkkosivustosi tuloksiin Google Haussa

Yhteisösi ja tukijasi käyttävät ehkä Google Hakua organisaatiosi löytämiseen. Näiden Search Console ‑tiimin vinkkien avulla voit optimoida sivustosi hakuja varten.

Tutustu koulutukseen

Uutta

Hae mukaan naisten ja tyttöjen Google.org Impact Challenge ‐haasteeseen

Impact Challenge vastaanottaa hakemuksia organisaatioilta, jotka tukevat naisten ja tyttöjen taloudellisten mahdollisuuksien lisäämistä. Ohjelma tarjoaa valituille organisaatioille yhteensä 25 milj. $. Lue lisää

Tutustu oppaisiin, joiden avulla organisaatiosi voi parhaiten hyödyntää Googlen digitaalisia työkaluja

Etsitkö apua vapaaehtoisten johtamiseen, etäyhteistyöhön tai vinkkejä? Tutustu päivitettyihin oppaisiimme. Tutustu nyt

Kerää varoja suoraan YouTubesta YouTube Lahjoituksilla

YouTube Lahjoitukset on työkalu, joka auttaa järjestöjä keräämään rahaa suoraan YouTubessa. Työkalu on saatavilla yli 10 000 tilaajan kanaville Yhdysvalloissa. Tee yhteistyötä sisällöntuottajan kanssa tai kerää varoja kanavasi videoilla ja livestriimeillä. Lue lisää

Tutustu Nonprofit Social Media Decision Guide ‑oppaaseen

Jos haluat luoda sosiaalisen median strategian, kerätä yleisöä, valita oikeat alustat ynnä muuta, tutustu Tech Impactin maksuttomaan oppaaseen ja tehtävälistoihin. Lataa täältä

Kerro muille, miten järjestösi käyttää Googlen tuotteita

Täytä tämä lomake, niin järjestösi voidaan valita mukaan tulevaan Google järjestöille ‐uutiskirjeeseen tai ‐videoon.

Tilaa Google järjestöille ‐uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Lue lisää

Ota yhteyttä sosiaalisessa mediassa

Twitter          Facebook          YouTube