Overfør filer mellem din computer og din Android-enhed

Du kan flytte billeder, musik og andre filer mellem din computer og din Pixel-telefon via din Google-konto eller et USB-kabel.

Bemærk! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Mulighed 1: Flyt filer via din Google-konto

Upload filer til din Google-konto for at kunne bruge dem på både din computer og din telefon.

Mulighed 2: Flyt filer via et USB-kabel

På en Windows-computer
  1. Lås din telefon op.
  2. Slut din telefon til din computer via et USB-kabel.
  3. Tryk på notifikationen "Enheden oplades via USB" på din telefon.
  4. Vælg Filoverførsel under "Brug USB".
  5. Et vindue til filoverførsel åbnes på din computer. Brug den til at flytte filer.
  6. Når du er færdig, skal du afbryde forbindelsen mellem din telefon og Windows.
  7. Tag USB-kablet ud.
På en Mac-computer

Din computer skal køre Mac OS X 10.5 eller nyere.

1. Download og installer Android Filoverførsel på din computer.
  2. Åbn Android Filoverførsel. Næste gang du tilslutter din telefon, åbnes det automatisk.
  3. Lås din telefon op.
  4. Slut din telefon til din computer via et USB-kabel.
  5. Tryk på notifikationen "Enheden oplades via USB" på din telefon.
  6. Vælg Filoverførsel under "Brug USB".
  7. Der åbnes et vindue til Android Filoverførsel på din computer. Træk filer over i det.
  8. Når du er færdig, skal du tage USB-kablet ud.
Chromebook
  1. Lås din telefon op.
  2. Slut din telefon til din Chromebook via et USB-kabel.
  3. Lås din telefon op.
  4. Tryk på notifikationen "Enheden oplades via USB" på din telefon.
  5. Vælg Filoverførsel under "Brug USB til".
  6. Appen Filer åbnes på din Chromebook. Brug den til at flytte filer. Se, hvilke filtyper der fungerer på Chromebooks.
  7. Når du er færdig, skal du tage USB-kablet ud.

Find og ret problemer med flytning af filer via et USB-kabel

På en Windows-computer
  • Find og ret problemer på din computer
    • Tjek computerens indstillinger for at sikre, at Windows automatisk registrerer ny hardware.
    • Genstart computeren.
  • Find og løs problemer på din telefon
  • Find og ret problemer med dine USB-forbindelser
    • Prøv et andet USB-kabel. Det er ikke alle USB-kabler, der kan overføre filer.
    • Du kan afprøve USB-porten på din telefon ved at slutte din enhed til en anden computer.
    • Du kan afprøve USB-porten på din computer ved at slutte en anden enhed til din computer.
På en Mac-computer
  • Find og ret problemer på din computer
    • Sørg for, at din computer kører Mac OS X 10.5 eller nyere.
    • Sørg for, at Android Filoverførsel er installeret og kører på din computer.
    • Genstart computeren.
  • Find og løs problemer på din telefon
  • Find og ret problemer med dine USB-forbindelser
    • Prøv et andet USB-kabel. Det er ikke alle USB-kabler, der kan overføre filer.
    • Du kan afprøve USB-porten på din telefon ved at slutte din enhed til en anden computer.
    • Du kan afprøve USB-porten på din computer ved at slutte en anden enhed til din computer.