Løs problemer med kontosynkronisering

Hvis din Android-enhed har problemer med at synkronisere med din Google-konto, ser du muligvis meddelelsen "Der er i øjeblikket problemer med synkroniseringen. Den etableres igen om lidt" eller ikonet Sync issue.

De fleste synkroniseringsproblemer er midlertidige. Normalt synkroniseres din konto igen efter et par minutter. Men hvis du bliver ved med at have synkroniseringsproblemer, kan du prøve løsningerne nedenfor.

Bemærk! Nogle af disse trin virker kun i Android 8.1 og nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Prøv at synkronisere din Google-konto manuelt

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti.
  3. Tryk på kontoen.
  4. Tryk på Kontosynkronisering.
  5. Tryk på Mere Mere Og så Synkroniser nu.

Hvis enheden synkroniserer, er dit problem løst.

Prøv almindelige løsninger på synkroniseringsproblemer

Prøv at synkronisere manuelt efter hvert fejlfindingstrin nedenfor for at se, om synkronisering virker.

Fejlfinding med grundlæggende trin

Sørg for, at automatisk synkronisering er aktiveret

Hvis du vil have synkronisering til at ske automatisk, skal automatisk synkronisering forblive aktiveret.

Se, hvordan du synkroniserer dine apps og konti automatisk.

Sørg for, at din internetforbindelse fungerer

Synkronisering fungerer kun, hvis du har forbindelse til internettet.

Du kan teste, om din forbindelse fungerer, ved at åbne en browser, f.eks. Chrome eller Firefox, og indlæse et website. Hvis websitet ikke kan indlæses, eller hvis du ikke kan få forbindelse, kan du se, hvordan du opretter forbindelse til Wi-Fi eller opretter forbindelse til mobildata.

Tjek, om der er problemer med din konto

Synkronisering fungerer kun, hvis du kan logge ind på din Google-konto.

Sørg for, at du kan logge ind på din Google-konto på andre måder og på en anden enhed. Prøv f.eks. at tjekke din Gmail ved hjælp af browseren på din computer.

Søg efter Android-opdateringer

Systemopdateringer kan indeholde forbedringer, der kan løse dit problem.

Sådan finder og installerer du systemopdateringer:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Nederst på siden skal du trykke på System and then Avanceret and then Systemopdatering. Det kan være nødvendigt først at trykke på Om telefonen eller Om din tablet.
  3. Du får nu vist din opdateringsstatus. Følg vejledningen på skærmen, hvis der er en.

Fejlfinding med avancerede trin

Gennemtving synkronisering af din konto

Mulighed 1: Skift indstillinger for dato og klokkeslæt

Du kan prøve at gennemtvinge synkronisering af din konto ved at nulstille dine tidsindstillinger manuelt.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på System Og så Dato og klokkeslæt.
  3. Deaktiver Automatisk dato og klokkeslæt og Automatisk tidszone.
  4. Rediger datoen og klokkeslættet manuelt, så begge er forkerte.
  5. Tryk på Startskærm Hjem. Hvis Hjem ikke vises, skal du trykke på Start.
  6. På din enhed skal du igen åbne appen Indstillinger Og så System Og så Dato og klokkeslæt.
  7. Rediger datoen og klokkeslættet manuelt, så begge er korrekte igen.
  8. Aktivér Automatisk dato og klokkeslæt og Automatisk tidszone.

Mulighed 2: Gennemtving synkronisering ved hjælp af appen Opkald (kun på telefoner)

Du kan prøve at gennemtvinge synkronisering af din konto på telefonen ved hjælp af appen Opkald.

1. Åbn opkaldsappen telefon på din telefon.
  2. Tryk på Tastatur Numerisk tastatur.
  3. Indtast *#*# CHECKIN #*#* (*#*#2432546#*#*).
  4. Tryk på den grønne telefon Answer call.

Der vises en underretning, hvor der står, om telefonen kunne synkronisere.

Ryd cache og data

Trin 1: Sikkerhedskopiér dine kontaktpersoner

Hvis du har gemt kontaktpersoner, siden du sidst synkroniserede, skal du først sikkerhedskopiere dine kontaktpersoner.

1. Åbn appen Kontakter Appen Kontaktpersoner på din enhed.
  2. Tryk på menuen Menu Og så Indstillinger.
  3. Tryk på Eksportér. Tryk på Tillad, hvis det er nødvendigt.
  4. Vælg en placering, f.eks. Drev.
  5. Tryk på Gem.

Trin 2: Ryd data, der er gemt i cachen

Når du har sikkerhedskopieret eventuelle nye kontaktpersoner, kan du rydde de data, der er gemt i cachen på din enhed.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Lagerplads Og så Frigør plads.
  3. Tryk to gange på Tilbage Back.
  4. Tryk på Apps og underretninger.
  5. Tryk på Kontaktpersoner. Hvis du ikke kan se den, skal du først trykke på Se alle apps eller Appinfo.
  6. Tryk på Lagerplads Og så Ryd data Og så OK.

Trin 3: Gendan dine kontaktpersoner

Hvis du har sikkerhedskopieret dine kontaktpersoner, kan du gendanne dem:

1. Åbn appen Kontakter Appen Kontaktpersoner på din enhed.
  2. Tryk på menuen Menu Og så Indstillinger.
  3. Tryk på Importér Og så .vcf-fil.
  4. Vælg den VCF-fil, du har eksporteret.