Skift fra iMessage til Beskeder for sms-kommunikation

Hvis du skifter fra iMessage til Beskeder, skal du deaktivere iMessage, som er Apples beskedtjeneste. Dette sikrer, at du modtager sms-beskeder på din nye enhed.

Inden du fjerner SIM-kortet fra din iPhone

Sørg for at deaktivere iMessage, før du fjerner SIM-kortet fra din iPhone. Hvis du ikke gør det, risikerer du, at sms- og mms-beskeder stadig sendes til din gamle iPhone i stedet for din nye enhed.

Deaktiver iMessage

1. Gå til Indstillinger på din iPhone.
  2. Tryk på Beskeder.
  3. Slå iMessage Fra.

Genstart gruppechatsamtaler

Hvis du er i en gruppechat med venner, der har iPhones, skal enten du eller dine venner starte en ny gruppechat for at sikre, at I fortsætter modtager beskeder.

Hvis du allerede har fjernet SIM-kortet fra din iPhone

Hvis du ikke længere har din gamle iPhone eller allerede har fjernet SIM-kortet, kan du anmode Apple om at fjerne registreringen af dit telefonnummer i iMessage.