Skift fra iMessage til Beskeder, når du sender sms

Hvis du vil modtage sms-beskeder på din nye Android-telefon, kan du skifte fra iMessage (Apples meddelelsestjeneste) til Beskeder.

Inden du fjerner SIM-kortet fra din iPhone

Sørg for at deaktivere iMessage, før du fjerner SIM-kortet fra din iPhone. Hvis du ikke gør det, risikerer du, at sms- og mms-beskeder stadig sendes til din gamle iPhone i stedet for til din nye telefon.

Slå iMessage fra

1. Gå til Indstillinger på din iPhone.
  2. Tryk på Beskeder.
  3. Slå iMessage Fra.

Genstart gruppechatsamtaler

Hvis du deltager i en gruppechat med venner, der har iPhones, skal du starte en ny gruppechat for at se deres beskeder. Dine venner kan også starte den nye gruppechat.

Hvis du allerede har fjernet SIM-kortet fra din iPhone

Hvis du ikke længere har din gamle iPhone eller allerede har fjernet SIM-kortet, kan du anmode Apple om at fjerne registreringen af dit telefonnummer i iMessage.