Projiser skjermen på Pixel-telefonen

Hvis du har Chromecast eller en annen enhet som kan caste, kan du speile skjermen og høre lyden til Pixel-telefonen på en TV. For å få raskere tilkobling når du spiller spill eller konkurrerer innen e-sport, kan du koble Pixel-telefonen til en skjerm eller TV med en dokk med kabel.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 8.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Cast skjermen

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter Og så Tilkoblingsvalg Og så Cast.
    • Velg om du vil caste én app eller hele skjermen.
  3. I listen trykker du på enheten du vil vise skjermen på.

Tips: Du kan legge til Cast i hurtiginnstillingene. Finn ut mer om hurtiginnstillinger.

Stopp casting av skjermen

1. Sveip ned fra toppen av skjermen på telefonen.
  2. Trykk på Koble fra i Cast-varselet.

Del appskjermen i videosamtaler

Når du bruker en app for videokonferanser, for eksempel Google Meet, kan du dele én app eller hele skjermen som vises på enheten. Deltakerne kan følge med mens du navigerer i en app eller på skjermen.

Start skjermdeling av apper
  1. Velg å dele skjermen i en app for videokonferanser.
  2. Når du blir bedt om det, trykker du på Én app.
  3. Trykk på en app i appvelgeren for å dele den.
  4. Begynn å dele.
Del én app i Google Meet
  1. Start et videomøte i Google Meet. Finn ut mer om Google Meet.
  2. Trykk på Presenter nå Del skjerm nederst.
  3. Trykk på Presenter én app.
  4. Trykk på en app i appvelgeren for å presentere den.

Tips:

• Deltakerne kan bare se innholdet i appen du har valgt.
  • Når du deler skjermen fra en app, kan deltakerne bare se den appen.
  • Når du navigerer til andre apper i bakgrunnen, settes strømmen på pause, og andre ser bare appen du har valgt.
  • Varsler og statusfeltet skjules.
Projiser skjermen fra hurtiginnstillingene

Med hurtiginnstillingene kan du bruke skjermopptak fra en hvilken som helst skjerm på telefonen. Du kan dele hele skjermen eller bare én app. Finn ut mer om hurtiginnstillingene.

1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Trykk på Cast.
Avslutt skjermdeling av apper

Avslutt i appen

1. Trykk på Presenter nå Del skjerm nederst.
  2. Trykk på Stopp presentasjonen.

Avslutt i hurtiginnstillingene

1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Trykk på Stopp presentasjonen.

Avslutt ved å avslutte møtet eller låse skjermen

1. Trykk på Forlat samtalen nederst.
  2. Presentasjonen stopper.

Tips: Frem til du stopper delingen, ser deltakerne det siste bildet du delte før du låste skjermen.

Avslutt ved å lukke appen

1. Sveip opp fra bunnen av skjermen, og hold til du ser en liste over aktive apper.
  2. Sveip opp på en app for å lukke den.
Projiser med dokk med kabel

For å få raskere tilkobling når du spiller spill eller konkurrerer innen e-sport, kan du bruke en tilkobling med kabel. Enkelte dokkingstasjoner med kabel er kompatible med Pixel-telefoner. På kompatible dokker med Ethernet-port kan du også koble til LAN.

For å konfigurere og projisere på Pixel-telefonen, følg trinnene som fulgte med den kompatible dokken. Eksempel:
  1. Installer DisplayLink Presenter-appen fra Play-butikken på telefonen.
    Tips: Appen trenger ikke å være åpen når du kobler telefonen til dokkingstasjonen.
  2. Bruk en USB-C-kabel for å koble Pixel-telefonen til den kompatible dokken.
  3. Bruk en HDMI-kabel til å koble den kompatible dokken til skjermen eller TV-en.
  4. Koble til strømkabelen til den kompatible dokken.

Tips: Pixel 3 og nyere Pixel-telefoner fungerer med MediaGear USB-C Hub Docking Station (varenr. 853265008171). Andre dokkingstasjoner kan også fungere.