Synkroniser dine apps med din Google-konto

Du kan administrere, hvordan dine apps synkroniserer beskeder, mails og andre nye data på din Google-konto.

Bemærk! Nogle af disse trin virker kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Sådan fungerer synkronisering

Når din enhed synkroniserer, opdaterer dine Google-apps deres data, og du får underretninger om opdateringer.

Hvilke apps synkroniseres

Som standard synkroniseres dine apps, der er udviklet af Google, automatisk med din Google-konto. Du kan aktivere eller deaktivere automatisk synkronisering for individuelle apps, der er udviklet af Google. Om andre apps kan synkroniseres afhænger af de pågældende apps.

Se dine Google-apps, som kan synkroniseres automatisk
  1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti. Hvis du har mere end én konto på din enhed, skal du trykke på den ønskede konto.
  3. Tryk på Kontosynkronisering.
  4. Se en liste over dine Google-apps, og hvornår de sidst blev synkroniseret.
Se dine andre apps, som ikke kunne synkroniseres

Hvis en app ikke vises i appen Indstillinger på din enhed under Brugere og konti, er den ikke en Google-app og kan ikke synkroniseres automatisk med din Google-konto.

I forbindelse med disse andre apps skal du se i indstillingerne for hver enkelt app, om du har mulighed for at logge ind eller synkronisere. Se, hvordan du ændrer appindstillinger.

Deaktiver automatisk synkronisering

Du kan deaktivere automatisk synkronisering for specifikke apps, der er udviklet af Google, eller for hele din Google-konto.

Deaktivering af automatisk synkronisering kan hjælpe med at forlænge batteritiden. Du kan begynde at synkronisere automatisk igen, når batteriet er opladet, ved at aktivere automatisk synkronisering igen.

Deaktiver automatisk synkronisering for bestemte Google-apps
  1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti. Hvis du har mere end én konto på din enhed, skal du trykke på den ønskede konto.
  3. Tryk på Kontosynkronisering.
  4. Deaktiver de apps, du ikke vil synkronisere automatisk.

Bemærk! Hvis du deaktiverer automatisk synkronisering for en app, medfører det ikke, at appen fjernes. Det afholder kun appen fra at opdatere dine data automatisk.

Slå automatisk synkronisering fra for din Google-konto
  1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti
  3. Deaktiver Synkroniser data automatisk.

Synkroniser din konto manuelt

Manuel synkronisering opdaterer dine kontodata for alle dine apps, der er udviklet af Google, herunder eventuelle apps, hvor automatisk synkronisering er deaktiveret.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti. Hvis du har mere end én konto på din enhed, skal du trykke på den ønskede konto.
  3. Tryk på Kontosynkronisering.
  4. Tryk på Mere Mere og derefter Synkroniser nu.