Näytönsäästäjän käyttöönotto

Puhelimen näytönsäästäjässä voi olla esimerkiksi valokuvia, värikäs tausta tai kello, kun puhelin on latauksessa tai telakassa.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Pixelin akku oppii jatkuvasti käyttäytymisestäsi ja optimoi itsensä sovelluskäyttösi perusteella. Optimoinnissa voi kulua muutama viikko uuden laitteen käyttöönoton tai tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Saat parhaat tulokset, kun pidät mukautuvan virran ja akun optimoinnin päällä.

On normaalia, että Pixelin akkua kuluu hieman tavallista enemmän ohjelmistopäivityksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että puhelin pyrkii lataamaan ja optimoimaan uuden ohjelmiston ja saamaan kaiken toimimaan.

Jos huomaat vielä muutaman päivän kuluttua epätavallista akun kulumista, ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.

Näytönsäästäjän laittaminen pois päältä

Latauksen aikana, telakoituna tai sekä että:

1. Valitse näytönsäästäjän asetuksista Aloitus. Jos et näe Aloitus-vaihtoehtoa, valitse Lisää Lisää Ja sitten Aloitus.
  2. Valitse Latauksen aikana, Telakoituna tai Latauksen aikana ja telakoituna. Telakointi tarkoittaa laitteen asettamista lisälaite-telineeseen.

Näytönsäästäjän asettaminen

Vaihe 1: Näytönsäästäjän valitseminen

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Näyttö Ja sitten Näytönsäästäjä.
  3. Siirry Valitse näytönsäästäjä ‑kohtaan ja valitse vaihtoehto:
    • Kello: Näet digitaalisen tai analogisen kellon. Voit valita kellon tai vähentää näytön kirkkautta valitsemalla Kello-kohdasta Asetukset Asetukset.
    • Värit: Näytöllä näkyy vaihtuvia värejä.
    • Kuvat: Näet sisältöä Kuvat-sovelluksesta. Voit valita lähteen tai muuttaa asetuksia valitsemallaKuvat-kohdasta Asetukset Asetukset.
    • Muut sovellukset: Jos olet ladannut sovelluksen, joka tukee näytönsäästäjää, näet sen tässä.

Vaihe 2: Näytönsäästäjän toiminta-aika

Latauksen aikana, telakoituna tai sekä että:

1. Valitse näytönsäästäjän asetuksista Aloitus. Jos et näe Aloitus-vaihtoehtoa, valitse Lisää Lisää Ja sitten Aloitus.
  2. Valitse Latauksen aikana, Telakoituna tai Latauksen aikana ja telakoituna. Telakointi tarkoittaa laitteen asettamista lisälaite-telineeseen.

Vaihe 3: Näytönsäästäjän testaus

Jos haluat nähdä näytönsäästäjäsi, valitse Käytä näytönsäästäjää.

Aikakatkaisuajan valitseminen

Kun olet määrittänyt näytönsäästäjän, se käynnistyy, kun laitteen näyttö aikakatkaistaan. Valitse aika, jonka jälkeen puhelimen näyttö sammuu:

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse  Näyttö Ja sitten Näytön aikakatkaisu.
  3. Valitse vaihtoehto.

Tärkeää: Jos sammutat puhelimen virtapainikkeella, näytönsäästäjä ei käynnisty. Jätä sen sijaan näyttö päälle, niin puhelin siirtyy itsestään virransäästötilaan.

Muita lähteitä