Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Ajudar Google Notícies a descobrir contingut rastrejat al web

Per crear l'índex de notícies, fem servir sistemes automatitzats. El nostre objectiu és mostrar el màxim volum possible del vostre contingut. Tanmateix, no podem garantir que es publiquin tots els articles ni que puguem influir en la classificació que tindran. Els nostres algoritmes de Google Notícies utilitzen diversos senyals per mostrar contingut de notícies útil i rellevant.

Comprovar si un article es pot publicar a Google Notícies

Els editors no han d'enviar el seu lloc web per poder mostrar contingut a les plataformes de Google Notícies, ja que Google descobreix contingut de notícies mitjançant els algoritmes i les tecnologies de la Cerca. Tanmateix, els editors han de complir les nostres polítiques de continguts perquè el seu contingut es mostri a les plataformes de Google Notícies.

Important: per verificar que Google indexa el contingut del vostre domini, utilitzeu l'operador de lloc web "site:vostraite.com". Si no el feu servir, pot ser que el contingut del vostre domini no es mostri en cas que tinguem contingut similar però més rellevant.

Verificar que Google pot rastrejar i indexar el vostre lloc web

Important: si els vostres articles tenen un nom de publicació diferent o enllacen a un altre domini de lloc web, és possible que no puguem rastrejar el vostre contingut. Aquest problema pot produir-se si la informació del nostre sistema no està actualitzada. Per solucionar-lo, actualitzeu la informació general i el contingut del vostre lloc web al Centre d'editors.

Per comprovar un URL concret, utilitzeu l'eina d'inspecció d'URL a Search Console. Aquesta eina mostra com els rastrejadors de Google veuen la vostra pàgina i per què els nostres sistemes poden tenir problemes a l'hora d'indexar el vostre contingut.

Per comprovar tot el lloc web, utilitzeu l'informe d'estat de cobertura de l'índex. Per obtenir més informació, visiteu el Centre d'ajuda de Search Console.

Podeu utilitzar un mapa del lloc de Google Notícies per augmentar la velocitat amb què el nostre rastrejador troba el vostre contingut i per resoldre problemes. Els mapes del lloc de Google Notícies són diferents dels de la Cerca de Google. Obteniu més informació sobre els mapes del lloc de Google Notícies.

Per augmentar la probabilitat que els vostres articles es mostrin al lloc web i a l'aplicació Google Notícies, obteniu informació sobre les pràctiques recomanades per al contingut rastrejat al web.

Consell: si gestioneu un lloc web en diversos idiomes, no redirigiu els visitants del lloc automàticament a diferents versions d'idioma. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar llocs multilingües i per a múltiples regions.