Vi kunngjorde nylig en oppdatering om publiseringssider. Du finner mer informasjon om dette her.

Test store endringer i publikasjonen din

Du kan opprette eller bruke en eksisterende innholdsdel for å teste store endringer i publikasjonen din. Ved hjelp av en testdel kan du forhåndsvise og samhandle med den på samme måte som lesere. For å unngå å forstyrre brukeropplevelsen kan du gjøre denne delen synlig for bare administratorene av publikasjonen.

Test de store endringene

1. Åpne Gjør det nå i utgiversenteret.

2. Opprett en innholdsdel med en feed eller nettplassering.

3. Gå til Gjennomgå og publiser-fanen.

4. Følg publikasjonen din.

5. Installer Google Nyheter-appen for Android eller iOS på enheten din.

6. Logg på Google Nyheter-appen med de samme påloggingsdetaljene som du brukte da du opprettet publikasjonen.

7. Åpne Google Nyheter.

8. For å finne publikasjonen, trykk på Favoritter og så Kilder.

9. Hvis du ikke finner den aktuelle delen, slår du på Designermodus på enheten.

Viktig: Hvis publikasjonen din ikke synkroniseres med Google Nyheter når du trykker på menyen Mer, trykker du på Last inn på nytt.

Gjør det nå i utgiversenteret

Når du er fornøyd med testdelen, kan du begynne prosessen med å gå gjennom og publisere dette innholdet til leserne.

Slå på Designermodus på enheten din

Viktig: Google Nyheter-appen er mye tregere i Designermodus. Designermodus slår seg av automatisk etter 4 timer.

For å teste endringer i publikasjonen din, for eksempel CSS-overstyringer, annonseimplementeringer, ikke-publiserte publikasjoner eller deler forbeholdt administratorer, kan du slå på designermodus på Android-enheten.

Slik slår du på designermodus på Android:

1. Åpne Google Nyheter på Android-enheten.

2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Hjelp og tilbakemelding.

3. Trykk på Mer Mer og så Informasjon om delversjon.

1. Trykk på Informasjon om delversjon flere ganger. Deretter ser du meldingen «Nå er du en utvikler».

2. Øverst til venstre trykker du på Tilbake og så profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger for nyheter.

3. Under «Utvikleralternativer» slår du på Designermodus.