Notificació

Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Provar canvis importants en una publicació

Podeu crear o utilitzar una secció de contingut existent per provar canvis importants en una publicació. Les seccions de prova es poden previsualitzar i s'hi pot interaccionar de la mateixa manera que ho fan els lectors. Per evitar interferir en l'experiència d'usuari, podeu fer que aquesta secció sigui visible només per als gestors de la publicació.

Provar els canvis importants

1. Obriu Fes-ho ara al Centre d'editors.

2. Creeu una secció de contingut amb un feed o una ubicació web.

3. Navegueu fins a la pestanya Revisa i publica.

4. Seguiu la publicació.

5. Al vostre dispositiu Android o iOS, instal·leu l'aplicació de Google Notícies per a Android o iOS.

6. Inicieu la sessió a l'aplicació de Google Notícies amb la mateixa informació que vàreu fer servir per crear la publicació.

7. Obriu Google Notícies.

8. Per cercar la publicació, toqueu Preferits i, a continuació, Fonts.

9. Si no trobeu la secció, activeu el mode de dissenyador al dispositiu.

Important: si la publicació no se sincronitza amb Google Notícies en tocar "Menú" Més, toqueu Actualitza.

Fes-ho ara al Centre d'editors

Quan estigueu satisfets amb la secció de prova, podeu iniciar el procés per revisar aquest contingut i publicar-lo als lectors.

Activar el mode de dissenyador en un dispositiu

Important: l'aplicació Google Notícies funciona molt més lentament en el mode de dissenyador. Al cap de 4 hores, el mode de dissenyador es desactiva de manera automàtica.

Per provar canvis (com ara substitucions de CSS, implementacions d'anuncis, publicacions no publicades o seccions només per a gestors) en una publicació, podeu activar el mode de dissenyador al telèfon o la tauleta Android.

Per activar el mode de dissenyador a Android, feu el següent:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Google Notícies.

2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Ajuda i suggeriments.

3. Toqueu Més Més i, a continuació, Informació de la compilació.

1. Toqueu diverses vegades Informació de la compilació. A continuació, veureu el missatge "Ja sou desenvolupador".

2. A la part superior esquerra, toqueu Enrere i, a continuació, la vostra Foto de perfil o inicial i, a continuació, Configuració de Notícies.

3. A “Opcions per a desenvolupadors”, activeu el mode de dissenyador.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda