Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Opret en sektion i Google Nyheder baseret på en del af dit website

Du kan indsende en sektion af indholdet på dit website til Google Nyheder. Eksempel: https://eksempel.dk/erhverv. Hvis du vil indsende dit indhold, skal du først oprette en webplaceringssektion.

Opret en sektion baseret på en webplacering

1. Åbn Publisher Center.
  2. Vælg din udgivelse.
  3. Klik på Google Nyheder.
  4. Klik på Rediger og derefter Indstillinger for indhold.
  5. Under "Indstillinger for indhold" skal du klikke på + Ny sektion og derefter Web.
  6. Under "Titel på sektion" skal du angive den titel, der skal vises for sektionen.
  7. Under "Webadresse" skal du angive webadressen for den webplacering, der indeholder de artikler, som skal vises i denne sektion.
    • Artiklernes rækkefølge er ikke garanteret.
  8. Vælg adgangsniveauet under "Visningsadgang" for at definere, hvem der kan se de enkelte sektioner.
  9. Klik på Tilføj for at føje webplaceringssektionen til din udgivelse.

Vigtigt! Google Nyheder viser AMP-sider, hvis de er tilgængelige. Du kan få flere oplysninger om AMP-indhold i Google Nyheder ved at gå til AMP-gengivelse af dit feedindhold.

Opdater din webplacering

1. Åbn Publisher Center.
  2. Vælg din udgivelse.
  3. Klik på Google Nyheder.
  4. Klik på Rediger og derefter Indstillinger for indhold.
  5. Under den webplacering, du vil opdatere, skal du klikke på Mere Mere og derefter Rediger.
  6. Angiv den nye webadresse i pop op-vinduet.
  7. Klik på Gem.

Slet din webplacering

1. Åbn Publisher Center.
  2. Vælg din udgivelse.
  3. Klik på Google Nyheder.
  4. Klik på Rediger og derefter Indstillinger for indhold.
  5. Under den webplacering, du vil fjerne, skal du klikke på Mere Mere og derefter Slet.

Bedste fremgangsmåder til oprettelse af en webplaceringssektion

• De webadresser, der bruges til webplaceringssektioner, skal altid linke til nyt indhold. Vi kigger efter indhold, der er maks. 90 dage gammelt. Derfor er det vigtigt, at websitet opdateres jævnligt.
  • De webadresser, der bruges til webplaceringssektioner, skal være sider, der linker til flere artikler, f.eks. sektionen "Erhvervsnyheder" på et nyhedswebsite. Hvis siden ikke bruges til dette, er sektionen tom.
  • De webadresser, der bruges til webplaceringssektioner, skal være i Google Søgning-indekset. Gå til Search Console, og brug værktøjet til undersøgelse af webadresser for at se, om der er problemer med dine webadresser i forhold til søgeindekset.
    • Fjern "noindex"-tagget fra din overskrift, da det forhindrer Google i at crawle dit website og bruge den webadresse, du har indsendt, som webplacering.
  • Sørg for at angive en gyldig webadresse i Publisher Center. De webadresser, der får 404-fejl, kan ikke bruges som webplaceringer.
  • Du skal angive en kanonisk webadresse i Publisher Center og undgå at bruge omdirigeringer. Med en kanonisk webadresse undgår du tomme resultater. Dit indhold gengiver stadig AMP-indhold, når det er tilgængeligt.
  • For at hente indholdet skal det sprog, der i Publisher Center er angivet som udgivelsens primære sprog, stemme overens med indholdet for de webadresser, der bruges til webplacering.
  • Du skal vælge et land i Publisher Center, så området kan bruges til mere nøjagtig søgning efter artikler i den webadresse, der bruges til webplaceringer.