Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Crear una secció de Google Notícies a partir d'una part del vostre lloc web

Podeu enviar una secció del contingut del vostre lloc web a Google Notícies. Per exemple, https://example.com/business. Per enviar el contingut, creeu primer una secció d’ubicació web.

Crear una secció basada en una ubicació web

1. Obriu el Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació.
  3. Feu clic a Google Notícies.
  4. Feu clic a Edita i, a continuació, Configuració del contingut.
  5. A "Configuració del contingut", feu clic a + Secció nova i, a continuació, Web.
  6. A "Títol de secció", introduïu el títol que voleu que es mostri per a la secció.
  7. A "URL", introduïu l'URL de la ubicació web en què figuren els articles que voleu que es mostrin per a aquesta secció.
    • No es garanteix l'ordre dels articles.
  8. A "Accés de visualització", seleccioneu el nivell d'accés per definir qui pot trobar cada secció.
  9. Per afegir la secció d’ubicació web a la publicació, feu clic a Afegeix.

Important: Google Notícies mostra les pàgines AMP si estan disponibles. Per obtenir més informació sobre el contingut AMP a Google Notícies, consulteu l'article Renderització AMP del contingut d'un feed.

Actualitzar una ubicació web

1. Obriu el Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació.
  3. Feu clic a Google Notícies.
  4. Feu clic a Edita i, a continuació, Configuració del contingut.
  5. A la ubicació web que voleu actualitzar, feu clic a Més More i, a continuació, Edita.
  6. Introduïu l'URL nou a la finestra emergent.
  7. Feu clic a Desa.

Suprimir una ubicació web

1. Obriu el Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació.
  3. Feu clic a Google Notícies.
  4. Feu clic a Edita i, a continuació, Configuració del contingut.
  5. A la ubicació web que voleu suprimir, feu clic a Més More i, a continuació, Suprimeix.

Pràctiques recomanades per crear una secció d'ubicació web

• Els URL utilitzats per a les seccions d'ubicació web sempre han d'enllaçar a contingut nou. Com que cerquem contingut de menys de 90 dies, el lloc web s'ha d'actualitzar regularment.
  • Els URL utilitzats per a les seccions d'ubicació web han de ser una pàgina que enllaci a diversos articles, per exemple, la secció "Empresa" d'un lloc web de notícies. Si la pàgina no té aquesta finalitat, la secció estarà buida.
  • Els URL que s'utilitzen per a les seccions d'ubicació web han de ser a l'índex de cerca de Google. Visiteu Search Console i utilitzeu l'eina d'inspecció d'URL per veure si hi ha problemes per ser a l'índex de cerca.
    • Traieu l'etiqueta "noindex" de la capçalera, ja que impedeix que Google rastregi el lloc web, i utilitzeu l'URL que heu enviat com a ubicació web.
  • Assegureu-vos que introduïu un URL vàlid al Centre d'editors. Els URL que donen com a resultat un error 404 no es poden utilitzar com a ubicacions web.
  • Heu d'introduir un URL canònic al Centre d'editors i evitar l'ús de redireccions. Un URL canònic evita els resultats buits. El contingut continuarà renderitzant AMP quan estigui disponible.
  • Perquè el contingut es pugui obtenir, l'idioma que s'ha definit al Centre d'editors com a idioma principal de la publicació ha de coincidir amb el del contingut dels URL que s'utilitzen per a la ubicació web.
  • Heu de seleccionar un país al Centre d'editors perquè la ubicació es pugui utilitzar per cercar articles de manera més precisa a l'URL que es fa servir per a les ubicacions web.