We’ve recently announced an update on publication pages. Please read here for more information.

Aparèixer a Google Notícies

Google Notícies us pot ajudar a arribar a públics nous i a atreure lectors de notícies àvids al vostre lloc web. Amb Google Notícies, els usuaris poden:

• Descobrir esdeveniments actuals, notícies d'arreu del món i contingut divers de diferents editors.
  • Subscriure-us a proveïdors de notícies i temes concrets.
  • Afegir articles a les adreces d'interès i compartir-los.
  • Personalitzar el contingut a la secció "Per a tu".

Com funciona

A través d'un conjunt divers de funcions, Google Notícies permet que els usuaris us coneguin i interaccionin amb el vostre contingut. L'experiència de Google Notícies inclou un brànding notori i ofereix oportunitats de monetització, com ara la publicitat i la venda optimitzada de subscripcions mitjançant la funció Subscriu-te amb Google.

Podeu utilitzar l'eina Centre d'editors per compartir el vostre contingut amb Google Notícies enviant feeds RSS, URL de llocs web o vídeos.

Encara que no configureu cap publicació al Centre d'Editors, Google pot trobar el vostre lloc web mitjançant el rastreig web normal. Si no voleu aparèixer a Google Notícies, podeu bloquejar l'accés al contingut dels vostres llocs web sense que això afecti la indexació i la classificació contínues a la Cerca de Google.

Tot i que no cal que us registreu a través del Centre d'editors perquè se us inclogui a les classificacions de Google Notícies, fer-ho proporciona determinats avantatges:

• Control del contingut i del brànding: dissenyeu i personalitzeu la publicació, i afegiu-hi la vostra marca, a Google Notícies.
  • Oportunitat de monetització: els editors poden utilitzar murs de pagament a Google Notícies mitjançant la funció Subscriu-te amb Google.
  • Idoneïtat de l'emplaçament: els editors que han configurat i enviat publicacions de Google Notícies al Centre d'editors són aptes per incloure's a la secció Quiosc de l'aplicació als països o a les regions aplicables.
    • Important: no garantim l'emplaçament. Els algoritmes personalitzen les publicacions que es mostren a la secció Quiosc en funció de les preferències de l'usuari.

Aspectes que cal tenir en compte

• No es garanteix que els feeds o els URL que envieu al Centre d'editors es mostrin o es classifiquin a Google Notícies.
  • Per mostrar el vostre contingut a Google Notícies, ha de complir les polítiques de cerca i de notícies. És possible que Google bloquegi el contingut infractor quan s'hagin completat les comprovacions automàtiques després d'enviar-lo.
  • Si gestioneu un lloc web en diversos idiomes, no redirigiu els visitants del lloc automàticament a diferents versions d'idioma. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar llocs multilingües i per a múltiples regions.
  • Manteniu les redireccions automàtiques d'un domini a un altre de la mateixa manera en mòbils que en ordinadors. Per exemple, si example.com redirigeix a example1.com en mòbils, també ho hauria de fer en ordinadors. Tenir redireccions que no coincideixen en totes les plataformes pot impedir que els usuaris i els motors de cerca vegin el contingut del vostre lloc web.

Obteniu informació sobre com podeu aparèixer en altres plataformes de notícies.