Polítiques de Google Notícies

Les nostres polítiques de continguts i de comportament ajuden a garantir una experiència positiva per als nostres usuaris i editors. Perquè el contingut sigui apte per mostrar-se a Google News o en superfícies de notícies, ha de seguir les pràctiques recomanades per a les pàgines d'articles i no ha d'infringir les polítiques generals de la Cerca de Google, les polítiques de contingut brossa de la Cerca de Google o les polítiques per a funcions de la Cerca que s'indiquen a continuació:

• Contingut perillós
  • Pràctiques enganyoses
  • Contingut assetjador
  • Contingut que incita a l'odi
  • Contingut multimèdia manipulat
  • Contingut mèdic
  • Contingut sexualment explícit
  • Contingut relacionat amb l'extremisme violent
  • Contingut violent i cruent
  • Llenguatge obscè o groller

Google Notícies també té aquestes polítiques específiques de les funcions:

Anuncis i contingut patrocinat

La publicitat i els altres materials de promoció de pagament de les vostres pàgines no han de superar la quantitat de contingut. No permetem les publicacions que ocultin el contingut patrocinat ni que indiquin falsament que inclouen contingut editorial independent. En cas que hi hagi patrocinis (inclosos, entre d'altres, interessos dels afiliats o de la propietat, pagaments o ajuts materials), cal comunicar-ho de manera clara als lectors. El tema del contingut patrocinat no s'ha de centrar en el patrocinador, si no s'indica de manera clara.

Consell: els editors han de tenir en compte la nova política d'ús abusiu de la reputació del lloc web, que esdevindrà efectiva el 5 de maig de 2024. Obtén més informació aquí.

Contingut enganyós

No permetem contingut de previsualització que enganyi els usuaris perquè hi interaccionin prometent detalls que no es reflecteixen al contingut subjacent.

Transparència

Els visitants del vostre lloc web volen saber qui escriu i publica el contingut que llegeixen, i volen poder-hi confiar. Per això, les fonts de les notícies a Google han de proporcionar:

• Dates i signatures clares.
  • Informació sobre els autors, la publicació i l'editor.
  • Informació sobre l'empresa o la xarxa que hi ha al darrere del contingut.
  • Informació de contacte

Obteniu més informació sobre la política de transparència de Google Notícies.

Quan trobem contingut o comportaments que infringeixen aquestes polítiques, pot ser que suprimim el contingut de les nostres superfícies de notícies. En cas d'infraccions reiterades o molt greus, és possible que un lloc web ja no sigui apte per mostrar-se a les nostres superfícies de notícies.

Pel que fa a aquestes polítiques, és possible que fem excepcions basades en consideracions artístiques, educatives, històriques, documentals o científiques, o bé en cas que suposi altres avantatges substancials per al públic.

Consell: aquestes polítiques només s'apliquen a les superfícies de notícies. És possible que el contingut no apte per a les superfícies de notícies es continuï mostrant en altres llocs de la Cerca, sempre que el contingut i el comportament compleixin les polítiques corresponents.

Trobar accions manuals fetes contra el vostre lloc web de notícies

Si el vostre lloc web infringeix les polítiques de continguts de Google Notícies, és possible que trobeu accions manuals fetes contra el lloc web al compte de Search Console, a "Seguretat i accions manuals".

Obteniu més informació sobre els tipus d'infraccions i sobre com podeu corregir-les.