Test større ændringer i din udgave

Vi anbefaler, at du opretter en testudgave for at teste større ændringer i din udgave, når først den er live. Denne testudgave er kun synlig for udgavens administratorer, hvilket giver dig mulighed for at se en forhåndsvisning af den og interagere med den, på samme måde som læserne ville gøre det.

Du skal aktivere Designertilstand på din enhed for at teste ændringer i din testudgave.

Sådan tester du større ændringer i din udgave

Test af større ændringer i din udgave:

1. Log ind på Google Nyhedsværktøj, og opret en udgave.
  2. Tilføj de sektioner, du vil teste. Få flere oplysninger om oprettelse og administration af udgavesektioner.
  3. Klik på Udgiv i navigationsmenuen.
  4. Afhængigt af hvilken enhed du bruger til test, skal du vælge Android-test i Google Nyheder eller iPhone- og iPad-test i Google Nyheder.
  5. Installer appen Google Nyheder til Android eller iOS, og log derefter ind i appen på din telefon eller tablet med det samme login, som du brugte til at oprette denne udgave.
  6. Åbn Google Nyheder-appen, og abonner på din udgave. Når du har tegnet abonnement, kan du finde din udgave under Favoritter > Kilder
  7. Aktivér Designertilstand på din enhed.
Bemærk! Hvis du ikke kan se din udgave, skal du synkronisere Google Nyheder ved at trykke på menuen Menuen Mere og vælge Opdater.

Når du er tilfreds med din testudgave, kan du gå i gang med at udgive og distribuere dette indhold til dine læsere