Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Utilitzar text en temps real (RTT) en trucades

El text en temps real (RTT) et permet utilitzar text per comunicar-te durant una trucada de telèfon. Funciona amb TTY i no requereix cap altre accessori.

Important:

• És possible que la informació d'aquest article no s'apliqui a tots els dispositius. Per saber si pots utilitzar la funció RTT amb el teu dispositiu i el teu pla de servei, consulta-ho amb el teu operador. La funció RTT fa servir minuts, com les trucades de veu.
  • Actualment, Google Fi no admet la funció RTT. Obtén més informació sobre les funcions d'accessibilitat de Google Fi.

Pas 1: activa la funció RTT

Per activar la funció RTT, ves a la configuració de l'aplicació Telèfon.

Pas 2: utilitza la funció RTT

Pots trucar fent servir RTT o pots canviar de veu a RTT durant una trucada.

Trucar amb la funció RTT

Important: aquesta opció està disponible si has triat "Sempre visible" a la configuració de l'aplicació Telèfon.

1. Obre l'aplicació Telèfon telèfon del dispositiu.
  2. Tria el número al qual vols trucar:
    • Per introduir un número, toca Teclat Teclat.
    • Per triar un contacte desat, toca Contactes Contactes.
    • Per triar un dels números als quals has trucat recentment, toca Recents Recents.
    • Per triar un dels contactes desats al marcatge ràpid, toca Preferits Marcatge ràpid.
  3. Toca RTT Text en temps real. Quan sona el telèfon, la pantalla de la persona que rep la trucada mostra una invitació per unir-se a la trucada RTT Text en temps real.
  4. Quan l'altra persona respongui, introdueix un missatge al camp de text. L'altra persona pot veure el text mentre l'escrius.
  5. Quan vulguis finalitzar la trucada, toca Penja botó de finalitzar. Si la trucada es minimitza, arrossega la bombolla de la trucada a la part inferior dreta de la pantalla.

Canviar de veu a RTT durant una trucada

Important: aquesta opció està disponible si has triat "Sempre visible" o "Visible durant la trucada" a la configuració de l'aplicació Telèfon. Pots canviar a RTT en qualsevol trucada, tant si la fas tu com si la reps.

1. Durant una trucada, toca RTT Text en temps real.
  2. Introdueix un missatge al camp de text. L'altra persona pot veure el text mentre l'escrius.

Combinar trucades, posar-ne en espera o canviar a trucada de veu

Aquestes opcions estan disponibles en determinats operadors.

• Per canviar d'RTT a una trucada de veu, toca Més Més i, a continuació, Canvia a trucada de veu.
  • Per posar la trucada en espera, toca Més Més i, a continuació, Posa en espera.
  • Per combinar la trucada RTT amb una altra trucada RTT o de veu, toca Més Més i, a continuació, Combina les trucades.

Consells per fer servir la funció RTT durant una trucada

• L'altra persona veu el text que escrius en temps real, a diferència del que passa amb la missatgeria de xat. Per exemple, si t'equivoques i suprimeixes text, l'altra persona pot veure l'error i la supressió.
  • L'altra persona pot sol·licitar canviar a RTT, encara que hagis seleccionat "No és visible" a la configuració de l'aplicació Telèfon.
  • Les trucades RTT inclouen un flux d'àudio. Per silenciar o deixar de silenciar el micròfon, toca Silencia Silencia.
  • Pots fer diverses trucades RTT alhora.
  • Pots fer servir la funció RTT per trucar als serveis d'emergències. En el cas d'alguns operadors, aquesta funció està disponible per a trucades d'emergència encara que hagis seleccionat "No és visible" a la configuració de l'aplicació Telèfon.
  • La funció RTT no està disponible en itinerància.

Veure la transcripció d'una trucada

1. Obre l'aplicació Telèfon telèfon del dispositiu.
  2. Toca Recents Recents.
  3. Toca la trucada A continuació, Detalls de la trucada.
  4. Toca Mostra la transcripció.

Suprimir la transcripció d'una trucada

Tens dues maneres de suprimir una transcripció:

Consell: als dispositius Google Pixel, les transcripcions de les trucades només es desen a l'aplicació Telèfon i les altres aplicacions no hi tenen accés. És possible que altres dispositius funcionin diferent. Per saber com s'emmagatzemen les transcripcions, consulta-ho amb el fabricant del dispositiu.