Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Enviar fotos, vídeos o missatges de veu a Missatges de Google

Missatges de Google et permet enviar i rebre fotos, vídeos, fitxers d'àudio o GIF com a contingut multimèdia mitjançant MMS.

Important:

Enviar fotos, vídeos, fitxers o GIF

1. Obre Missatges de Google .
  2. Obre o inicia una conversa.
  3. Toca Adjunta Afegeix una pregunta.
  4. Selecciona un fitxer.
  5. Toca Envia Envia.

Consell: les fotos o gravacions que fas a Missatges Android no es desen al dispositiu.

Utilitzar Google Fotos a Missatges de Google per enviar vídeos més nítids

Abans de començar
  1. Baixa i instal·la l'aplicació Google Fotos.
  2. Inicia la sessió a Google Fotos i, a continuació, Missatges de Google.
Enviar un enllaç de Google Fotos a Missatges de Google

Important:

1. Obre Missatges de Google .
  2. Obre o inicia una conversa MMS o SMS.
  3. Toca Adjunta des de Càmera o Galeria .
  4. Selecciona el vídeo que vulguis enviar.
    1. Consell: si selecciones diversos vídeos, només es crea un enllaç.
  5. A "Enllaç de Google Fotos", toca Afegeix.
    1. Consell: si sempre vols enviar fitxers com a enllaços de Google Fotos, toca Sempre.
  6. Toca Envia Envia.
    1. Abans que l'enllaç s'enviï a Missatges de Google, pots tocar Cancel·la . Si la funció Còpia de seguretat i sincronització està activada, el vídeo es continuarà penjant a Google Fotos.

Consells:

• Pots previsualitzar la mida d'un fitxer adjunt abans de penjar-lo a Google Fotos, encara que no es trobi a la biblioteca de Google Fotos.
  • Pots redactar i enviar altres missatges mentre es pengen, es creen i s'envien enllaços de Google Fotos.
  • Quan comparteixes un enllaç multimèdia, les metadades del contingut, com ara la ubicació del vídeo, es pengen a Google Fotos. Obtén informació sobre com pots gestionar les metadades penjades.
Veure els teus enllaços de Google Fotos
A Missatges de Google, pots veure tots els enllaços de Google Fotos que comparteixes.
  1. Obre Missatges de Google .
  2. A la part superior dreta, toca Més opcions Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Google Fotos.
  3. Per veure, gestionar i suprimir els enllaços de Google Fotos que has compartit, toca Gestiona els enllaços a Google Fotos.

Consell: obtén informació sobre com pots gestionar el teu contingut en un àlbum.

Què passa quan comparteixes elements
  • Quan envies elements a un contacte a Google Fotos:
    • Els contactes amb qui has compartit elements rebran una notificació a l'aplicació i una notificació automàtica de l'aplicació. Els elements compartits es mostren a la pàgina Compartició.
    • Quan comparteixis una conversa o un àlbum nou amb aquests contactes, rebran una notificació per correu electrònic.
    • S'afegeix la inicial o la foto de perfil del seu compte a l'àlbum o a la conversa i es mostrarà atenuada fins que no els hagin vist.
    • Quan hagin vist l'àlbum o la conversa, es mostrarà la inicial o la foto de perfil del seu compte a la visualització d'activitat al costat de les fotos, els comentaris o els m'agrades que han vist més recentment.
    • Si s’uneixen a un àlbum compartit o afegeixen m'agrades, comentaris o fotos a àlbums compartits o converses, la seva imatge de perfil es canvia per la inicial o la foto de perfil del seu compte.
  • Quan afegeixes fotos o vídeos a àlbums o converses, la inicial o la foto de perfil del teu compte es mostra al costat de les fotos que has afegit més recentment.
  • Si comparteixes un vídeo que has gravat completament o parcialment a càmera lenta, és possible que altres persones vegin qualsevol part del vídeo a una velocitat més lenta al seu reproductor.
Resoldre problemes relacionats amb els enllaços de Google Fotos

Enviar missatges de veu

1. Obre Missatges de Google .
  2. Obre o inicia una conversa.
  3. Mantén premut el micròfon .
  4. Grava el missatge.
  5. Toca Envia .

Per cancel·lar un missatge de veu, llisca cap a l'esquerra al xat o tanca el missatge.

Enviar la ubicació

1. Obre Missatges de Google .
  2. Obre o inicia una conversa.
  3. Toca Adjunta Chevron Ubicació Chevron Envia .