Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Viestisovelluksen vaihtaminen iMessagesta Google Messagesiin

Jos haluat saada tekstiviestejä uuteen Android-puhelimeen, vaihda Applen iMessagesta Androidin Messagesiin.

Katso ohjeet viestien vastaanottamiseen Pixel-puhelimella.

Ennen SIM-kortin poistamista iPhonesta

Laita iMessage pois päältä ennen kuin poistat SIM-kortin iPhonesta. Muussa tapauksessa teksti- ja multimediaviestit voivat edelleen saapua vanhaan iPhoneesi uuden puhelimen sijaan.

iMessagen poistaminen käytöstä

1. Siirry iPhonen asetuksiin.
  2. Valitse Viestit.
  3. Kytke iMessage Pois päältä.

Ryhmäkeskustelujen palauttaminen

Jos osallistut ryhmäkeskusteluihin iPhonea käyttävien kaverien kanssa, sinun on aloitettava uusi keskustelu, jotta saat jatkossa ryhmän viestit. Kaverisi voivat myös aloittaa uuden ryhmäkeskustelun.

SIM-kortti jo poistettu iPhonesta

Jos sinulla ei enää ole vanhaa iPhoneasi tai poistit jo SIM-kortin, voit pyytää Applea poistamaan puhelinnumerosi rekisteröinnin iMessagesta.

Muita lähteitä