Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Canviar l'enviament de missatges de text d'iMessage a Missatges de Google

Per rebre missatges de text al telèfon Android nou, canvia de l'aplicació iMessage d'Apple a l'aplicació Missatges d'Android.

Obtén informació sobre com pots rebre missatges al telèfon Pixel amb el nostre tutorial pas a pas.

Abans de treure la targeta SIM de l'iPhone

Assegura't que has desactivat iMessage abans de treure la targeta SIM de l'iPhone. En cas contrari, continuaràs rebent els missatges SMS i MMS a l'iPhone antic, no al telèfon nou.

Desactivar iMessage

1. Des de l'iPhone, ves a Configuració.
  2. Toca Missatges.
  3. Desactiva iMessage.

Reiniciar xats de grup

Si participes en xats de grup amb amics que tenen iPhone, hauràs d'iniciar un altre xat de grup per continuar rebent missatges de text. Els teus amics també poden iniciar el xat de grup nou.

Després de treure la targeta SIM de l'iPhone

Si ja has tret la targeta SIM o ja no tens l'iPhone antic, sol·licita a Apple que anul·li el registre del teu número de telèfon amb iMessage.