Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Tietosuojan perusperiaatteet Google Messagesissa

Verkkoturvallisuudestasi huolehtiminen tarkoittaa tietojesi suojaamista ja yksityisyytesi kunnioittamista. Siksi keskitymme pitämään tietosi turvassa ja käsittelemään niitä vastuullisesti. Annamme myös sinulle päätösvallan niin Google Messagesissa kuin kaikissa muissakin tuotteissamme.

Tietojesi suojaamisessa hyödynnetään huippuluokan tietoturvaominaisuuksia.

Tärkeää: Tarkista Google-tilisi yksityisyysasetukset, jotta henkilökohtaisia tietojasi ei jaeta tarkoitettua laajemmalle. Asetuksiin sisältyy myös viestien lähettäminen käyttäjille, jotka eivät ole yhteystiedoissasi. Lue lisää tilin näkyvyyden muuttamisesta.

Turvallisempi ja kätevämpi käyttökokemus

Kahdenkeskiset chat-viestit kontaktien kanssa ovat yksityisiä ja päästä päähän ‑salattuja

Kun lähetät viestin henkilölle, joka on myös laittanut RCS-chatit päälle Google Messagesissa, chat-keskustelu päivitetään automaattisesti päästä päähän ‑salatuksi. Päästä päähän ‑salauksen ansiosta kukaan muu ei voi lukea keskustelunne sisältöä.

Omat yhteystiedot

Kontakteja koskevien tietojen avulla selvitämme, ovatko he tavoitettavissa chatin kautta. Näin sinun on helpompi lähettää heille viestejä.

Oma sijainti

Kun jaat sijaintisi Google Messagesissa, se kerää sijaintitietojasi. Jos haluat laittaa sijaintitietojen keräämisen pois päältä, poista Google Messagesin sijaintiluvat laitteen asetuksista.

Google Messagesin käyttökokemuksen parantaminen datan avulla

Google Messages kerää toimintadataa, kaatumislokeja ja diagnostiikkaa parantaakseen palvelun toimivuutta ja luotettavuutta sekä helpottaakseen vianetsintää. Käytämme näitä tietoja myös palveluiden väärinkäytön estämiseen.

Kun otat käyttöön tiettyjä ominaisuuksia, kuten roskasisällön tunnistuksen, Google Messages käyttää lisädataa näiden ominaisuuksien sekä Googlen muiden tuotteiden ja palveluiden parantamiseen.

Google Messages ei käytä sisältöä mainontaan

Google Messages ei käytä sovelluksessa kerättyjä tietoja mainontaan.

Lisätietoa

Kaikki tilit

Google Messagesin tietosuoja