Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Entendre els conceptes bàsics sobre la privadesa a Missatges de Google

Mantenir la seguretat en línia significa protegir la teva informació i respectar la teva privadesa. Per això, ens centrem a protegir la teva informació, tractar-la de manera responsable i garantir que en tinguis el control a Missatges de Google i en cada producte que creem.

Oferim una seguretat de primer nivell que protegeix la teva informació.

• Continua llegint aquest article per obtenir informació general sobre la privadesa a Missatges de Google.
  • Per obtenir més informació sobre les eines de privadesa, visita el Centre de seguretat de Google.

Important: per assegurar-te que la teva informació personal no es comparteixi més àmpliament del que vols, tingues en compte la configuració de privadesa del teu Compte de Google. Aquesta configuració et permet enviar missatges a persones que no tens als contactes. Obtén informació sobre com pots canviar la visibilitat del teu compte.

Una experiència més segura i útil per a tu

Els missatges de xat 1:1 que intercanvies amb els teus contactes són privats i s'encripten d'extrem a extrem

Quan envies un missatge a algú que també té els xats RCS activats a Missatges de Google, les converses de xat passen a utilitzar automàticament l'encriptació d'extrem a extrem. Amb l'encriptació d'extrem a extrem, ningú no pot llegir el contingut que tu i l'altra persona us envieu.

Contactes

Fem servir informació sobre els teus contactes per saber si estan disponibles per xatejar. D'aquesta manera, et serà més fàcil enviar missatges.

Ubicació

Missatges de Google recollirà la teva ubicació si tries compartir-la. Per desactivar la recollida de la ubicació, pots suprimir els permisos d'ubicació de Missatges de Google a la configuració del dispositiu.

Missatges de Google utilitza dades per millorar la teva experiència

Per millorar el rendiment i la fiabilitat de Missatges de Google i per ajudar-te a resoldre problemes, Missatges de Google recull dades de rendiment, registres de bloquejos i diagnòstics. També utilitzem aquesta informació per impedir que es cometi un abús dels nostres serveis.

Si decideixes activar determinades funcions, com la detecció de contingut brossa, Missatges de Google utilitzarà dades addicionals per millorar aquestes funcions i altres productes i serveis de Google.

Missatges de Google no utilitza el teu contingut per fer publicitat

Missatges de Google no utilitza la informació recollida a la nostra aplicació per fer publicitat.

Recursos relacionats

Tots els comptes

Privadesa a Missatges de Google