Voor vragen over Speciale promoties waarvoor dringend actie moet worden ondernomen (bijvoorbeeld als uw promotie over minder dan 24 uur live gaat), raden we u aan support via live chat te gebruiken. Opmerking: De oplossingstijden worden beïnvloed door verschillende factoren, maar onze supportteams doen hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Neem contact op met het Promoties-team

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

We willen u helpen zo snel mogelijk antwoord op uw vraag over promoties te krijgen. Als u contact met ons opneemt over een van de onderstaande categorieën, doen we ons best u zo snel mogelijk een reactie te sturen. Ga naar het Helpforum als u vragen heeft over Merchant Center.

Selecteer een optie om aan de slag te gaan: