I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Tilbagekaldt produkt

Følg den tilbagekaldelsesproces, som er fastsat af producenten eller den statslige myndighed

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

En eller flere af dine produkter er blevet afvist i Merchant Center på grund af et tilbagekaldt produkt. Produkter, der vurderes til at være usikre eller defekte, skal tilbagekaldes for at værne om brugernes sikkerhed og forbrugernes fortsatte tillid. Google afviser et produkt, hvis det ikke overholder politikkerne for Shopping-annoncer, eller hvis det tilbagekaldes af myndighederne eller producenten. Når et produkt bliver afvist, er det ikke kvalificeret til at blive vist, og det skal fjernes fra dine produktdata.

Som forhandler er du ansvarlig for at sikre, at du overholder gældende lovgivning og regulativer foruden Googles politikker for Shopping-annoncer. Hvis dit produkt tilbagekaldes, er du muligvis ansvarlig for at udføre den tilbagekaldelsesproces, der er fastsat af den relevante myndighed eller producent.

For at løse dette problem skal du bruge notifikationen om tilbagekaldelse, som du finder på din Merchant Center-konto ud for de berørte produkter.

Vejledning

Trin 1: Se de berørte produkter

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter i navigationsmenuen, og klik på Diagnostik.
  3. Klik på fanen Vareproblemer for at se de aktuelle problemer, der påvirker dine produkter.
Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for alle aktuelle problemer:
  • Klik på downloadknappen Download ud for filterknappen Filter, under grafen og over listen over problemer.
Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for et specifikt problem:
  • Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på downloadknappen Download for enden af rækken.
Sådan får du vist en liste over op til 50 produkter med dette specifikke problem:
  • Find problemet under kolonnen "Problem", og klik derefter på Se eksempler i kolonnen "Berørte varer".
  • Find det relevante eksempel, og klik på linket i kolonnen Reference for at få adgang til den pågældende tilbagekaldelsesrapport.

Trin 2: Løs problemet

Hvis du vil løse dette problem, skal du gøre følgende:

1. Fjern de berørte produkter fra dine produktdata. Sørg for at følge den tilbagekaldelsesproces, der er fastsat af producenten eller myndigheden.
  2. Hvis du mener, at dit produkt er blevet tilbagekaldt ved en fejl, skal du kontakte vores supportteam (eller din Google-kontaktperson).

Trin 3: Bekræft opdateringerne

Når du har fulgt instruktionerne fra producenten og fjernet produktet fra dit produktfeed, skal du tjekke, om problemet er løst. Det gør du ved at tjekke, at det ikke længere fremgår på siden Diagnostik.

Husk! Der kan gå et stykke tid, før din ændring kan ses på siden Diagnostik.

Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at hjælp til, hvordan du løser problemet eller udfører opgaven. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.